Skip to main content

Noua emisiune de investigaţii a lui Christian Sabaggh de la Kanal D, lansată pe 6 noiembrie

 
Christian Sabbagh (2)
Christian Sabbagh (2)

Emisiunea de investigaţii Sabbagh in actiune, cea pentru care Christian Sabaggh a renunţat la ştirile Kanal D din timpul săptămânii, va debuta de vineri, 6 noiembrie, anunţă postul de televiziune. Producţia va fi difuzată săptămânal de la ora 22:30 şi anunţă  „cazuri spectaculoase, operaţiuni riscante, şi se va afla de fiecare data în locurile unde infracţionalitatea atinge cote alarmante”.

Publicitate

Christian Sabbagh: „Vom arăta telespectatorilor imagini în premieră din zonele cele mai fierbinti ale lumii interlope si vom deconspira ilegalitati care se intampla in Romania. Ma voi implica, alaturi de echipa mea, in actiuni riscante si vom incerca sa ii ajutam pe cei aflati in dificultate.”

Totodată, Christian Sabbagh va prezenta principalul jurnal informativ de weekend. Reamintim că în timpul săptămânii va intra la ştiri Simona Pătruleasa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • EMILIA MORAR EMILIA MORAR
    VA RUGAM FOARTE MULT AJUTATINE SI CONTACTATINE.
  • EMILIA MORAR EMILIA MORAR
    VA RUGAM FOARTE MULT SA NE AJUTATII SI SA NE CONTACTATIII
  • MORAR EMILIA MORAR EMILIA
    BUNA ZIUA AM O VECINA CARE LANSEAZA DIVERSE ACUZATII LA ADRESA MEA SI A FAM. MELE DE 9 ANI FARA SA POATE PROBA CEVA. IAR LA PROCES INTIMPINAM DIVERSE OBSTACOLE DATORITA UNOR INFLUIENTE.AM O SPETA DESTUL DE DIFICILA. CAM IN CIT TIMP MA PUTETII CONTACTA SI SA IM-I PREZENTATII CAZUL. VA MULTUMESC ANTICIPAT. VA ROG FOARTE FRUMOS SA NE AJUTATII.
  • EMILIA MORAR EMILIA MORAR
    BUNA ZIUA AM O VECINA CARE LANSEAZA DIVERSE ACUZATII LA ADRESA MEA SI A FAM. MELE DE 9 ANII FARA SA POATA PROBA CEVA.AM O SPETA DESTUL DE DIFICILA CU EA.LA PROCES INTIMPINAM DIVERSE OBSTACOLE DATORITA UNOR INFLUIENTE. CAM IN CIT TIMP MA PUTETII CONTACTA SI SA IM-I PREZENTATII CAZUL.

Trimite un comentariu

sus