Skip to main content

Noua emisiune de investigații a lui Christian Sabaggh de la Kanal D, lansată pe 6 noiembrie

 
Noua emisiune de investigații a lui Christian Sabaggh de la Kanal D, lansată pe 6 noiembrie
Christian Sabbagh (2)

Emisiunea de investigații Sabbagh in actiune, cea pentru care Christian Sabaggh a renunțat la știrile Kanal D din timpul săptămânii, va debuta de vineri, 6 noiembrie, anunță postul de televiziune. Producția va fi difuzată săptămânal de la ora 22:30 și anunță  „cazuri spectaculoase, operațiuni riscante, și se va afla de fiecare data în locurile unde infracționalitatea atinge cote alarmante”.

Christian Sabbagh: „Vom arăta telespectatorilor imagini în premieră din zonele cele mai fierbinti ale lumii interlope si vom deconspira ilegalitati care se intampla in Romania. Ma voi implica, alaturi de echipa mea, in actiuni riscante si vom incerca sa ii ajutam pe cei aflati in dificultate.”

Publicitate

Totodată, Christian Sabbagh va prezenta principalul jurnal informativ de weekend. Reamintim că în timpul săptămânii va intra la știri Simona Pătruleasa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • BUNA ZIUA AM O VECINA CARE LANSEAZA DIVERSE ACUZATII LA ADRESA MEA SI A FAM. MELE DE 9 ANI FARA SA POATE PROBA CEVA. IAR LA PROCES INTIMPINAM DIVERSE OBSTACOLE DATORITA UNOR INFLUIENTE.AM O SPETA DESTUL DE DIFICILA. CAM IN CIT TIMP MA PUTETII CONTACTA SI SA IM-I PREZENTATII CAZUL. VA MULTUMESC ANTICIPAT. VA ROG FOARTE FRUMOS SA NE AJUTATII.
  • BUNA ZIUA AM O VECINA CARE LANSEAZA DIVERSE ACUZATII LA ADRESA MEA SI A FAM. MELE DE 9 ANII FARA SA POATA PROBA CEVA.AM O SPETA DESTUL DE DIFICILA CU EA.LA PROCES INTIMPINAM DIVERSE OBSTACOLE DATORITA UNOR INFLUIENTE. CAM IN CIT TIMP MA PUTETII CONTACTA SI SA IM-I PREZENTATII CAZUL.

Trimite un comentariu