Skip to main content

(P) Grupul Dentsu Aegis Network a lansat pe 1 septembrie Posterscope România

 
(P) Grupul Dentsu Aegis Network a lansat pe 1 septembrie Posterscope România
Posterscope Romania Logo RGB (Colour)

(P) Dentsu Aegis Network a lansat în Romania POSTERSCOPE, compania nr. 1 în lume specializată în soluții de Out-Of-Home advertising, indoor, online și print. Încă de la lansare, Posterscope va gestiona bugetele cumulate ale clienților Dentsu Aegis Network, cât și ale Touch Media, asigurând întreaga gamă de servicii prin intermediul foștilor angajați Touch Media, conduși de Lucian Bălan, care va asigura managementul noii companii.

Publicitate

Posterscope România, soluții de out-of-home advertising pentru piața locală

Posterscope România propune clienților o serie de soluții eficiente de OOH, având experiență în înțelegerea comportamentului consumatorului în acest context și în realizarea unui pachet cu servicii diverse, cu oportunități variate și integrate pentru advertiseri.

Pentru implementarea campaniilor outdoor, Posterscope România va asigura servicii complete de comunicare: strategie și media planning, prezentări personalizate, creație vizualuri, print afișaj, decorare, monitorizare și întreținere, dar și proiecte speciale – concepție, producție și implementare.

Posterscope Romania Logo RGB (Colour)Acum 8 ani, când am lansat Touch Media, am avut o viziune clară după care mi-am ghidat întreaga strategie de business: să aduc valoare adăugată business-ului clienților mei.

Fidel acestei strategii, văd parteneriatul cu Dentsu Aegis Network ca pe o evoluție firească într-o piață dinamica în care globalizarea afectează nu doar business-ul clienților noștri, ci și business-ul de agenție, în care nu mai este suficient să livrezi cele mai eficiente campanii out-of-home advertising, ci ele trebuie integrate de la început în mixul de comunicare pentru maximizarea impactului acestora”, a declarat Lucian Bălan, Director General Posterscope România.

Prin activitatea sa, Posterscope România va sprijini clienții în promovarea produselor și serviciilor acestora, creativ și eficient.

Soluțiile oferite de Posterscope traduc înțelegerea deplină a obiectivelor clienților prin investiția susținută în oameni și tehnologie, impactul asupra business-ului oricărui client implicat fiind semnificativ.

Annie_Rickard_Global-CEO-of-Posterscope copyAștept cu interes să avem pioneri Posterscope în România, ca parte a rețelei noastre globale. OOH este un canal de media foarte important în România, fapt pentru care vom împărtăși din expertiza noastră globală pieței de aici.

Obiectivul nostru este dezvoltarea acesteia, luând în considerare trendul actual – creșterea canalelor de comunicare digitale. Lucian este un profesionist în implementarea campaniilor out-of-home advertising și sunt încântată că face parte din board-ul nostru”, a declarat Annie Richard, Președinte Posterscope la nivel global.

La nivel global, Posterscope este lider pe piața serviciilor de out-of-home advertising și adaptează acest serviciu în cadrul campaniilor integrate, alături de alte canale de comunicare, ca mobile și digital advertising, operând în 32 de țări din întreaga lume.

Despre Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Network activează în România cu 5 branduri: Carat, Vizeum (agenții de media), Kinecto-Isobar (agenție de digital advertising), iProspect (digital performance) și Posterscope.

La nivel mondial, Dentsu Aegis Network ofera clienților servicii de expertiză în media, comunicare digitală și servicii de creație publicitară. Grupul operează în 132 de țări din întreaga lume, cu peste 27.000 de specialiști dedicați.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu