Skip to main content

PETIȚIE pentru Guerrilla: Peste 3.000 de persoane au semnat pentru ca radioul să-și primească licențele

 
PETIȚIE pentru Guerrilla: Peste 3.000 de persoane au semnat pentru ca radioul să-și primească licențele
radio guerrilla

Peste 3.000 de persoane au semnat o petiție online, lansată vineri, prin care foștii Guerrilla cer ca radioul să primească frecvențele înapoi la concursul pe care Consiliul Național al Audiovizualului îl lansează pe 16 noiembrie.

„Suntem oamenii care au făcut Guerrilla. 11 ani.  Și ne place Radioul. Rău, rău de tot. Acum, dupa doi ani fără aer în urma unui război care nu era al nostru, avem șansa să ne recăpătăm suflul”, se spune în textul petiției.

Publicitate

O să ne prezentăm la CNA cu cel mai frumos și mai potrivit proiect pentru ele: Radio Guerrilla. Un radio al independenței editoriale și muzicale, al atitudinii civice și al culturii urbane. Știm ce vrem, o să-l susținem din tot sufletul, dar credem că am fi mai convingători dacă v-am avea alături și pe voi, Grupul Consumatorilor de Radio Guerrilla.”, se mai arată în mesajul petiției.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "Un radio al independenței editoriale" :)))))))))) Asa repede uitam campaniile electorale facute de mihaiu si dobrovolschi... dar na, e foame la independenti, trag si ei la gold..... guerrilla a fost un radio pe care l-au distrus acesti doi indivizi - independenti, ma-ntelegi...
  • Petitia a fost lansata de 2 zile si a strans deja peste 6000 de semnaturi. Concursul cna este in 3 saptamani, deci destul de mult timp pentru un numar mare de semnaturi.
  • E timpul ca cei care au crezut in povestea Guerrilla sa treaca mai departe si sa nu mai gireze tot pe cei care au daramat Guerrilla. Se stiu cei care au intins mainile pe la toti mogulii ! Respect pt cei care si-au vazut de programul lor. Pentru ei binele a invins ! Ceilalti mai vor o data ;)
  • Cînd am dat pe fregvența din Bacău 89.6 acolo unde se spune că emite Radio Maria era un blanc de toată frumusețea.
  • Putine semnaturi, Radio Maria a strans 50.000 de semnaturi pentru zona Moldovei si de abia a primit o amarata de frecventa pe AM, desi a cerut Bacaul.

Trimite un comentariu