Skip to main content

PRESA DE AZI. Dragnea - Parai Viteazul și Klaus Iohannis, favorit la Premiul Nobel pentru Tace

 
PRESA DE AZI. Dragnea - Parai Viteazul și Klaus Iohannis, favorit la Premiul Nobel pentru Tace
Kamikaze Johannis Tace

PRESA DE AZI. Cu ce subiecte se deschid astăzi ziarele? Începem cu publicațiile satirice, un personajele principale sunt Klaus Iohannis și Liviu Dragnea.

"După Herta Muller, încă un român dă lovitura", scrie Kamikaze. Titlul principal: Klaus Iohannis, favorit la Premiul Nobel pentru Tace.

Cațavencii deschide cu Liviu Dragnea - Parai Viteazul, un conducător de mână forte și cu Valeriu Zgonea: Banul Teleormanului și Ghiolbanul Craiovei.

Publicitate

Ce scriu cotidianele:

Adevărul: "Misiune imposibilă: găsirea unui șef la Integritate". Șeful Consiliului Național de Integritate, instituția în subordinea căreia se află Agenția Națională de Integritate, arată într-un interviu acordat "Adevărul" de ce nu reușește să găsească persoana potrivită pentru conducerea agenției.

Jurnalul Național: ziarul scrie despre"Jafuri de 5,3 mld. euro, neanchetate de DNA" și că BNR a pus ochii pe jumătate din firmele private.

Libertatea: "Destinul teribil al unei campioane". Bolnavă și uitată, Liliana Petrișor, fostă campioană la biliard, se stinge încet, încet, în stradă, locuind într-o cuite de carton.

Evenimentul zilei: "Decontul pentru moartea bebelușilor de la Giulești: 4.200.000 de euro". Deznodământul celei mai mari tragedii din istoria medicinei românești".

Click: "Nu ne dezamăgiți! Am stat 3 ore la coadă pentru". Isterie înaintea meciului de mâine seară pentru Euro dintre România și Finlanda. 35.000 de bilete s-au dat într-o singură zi.

Gazeta sporturilor: Sold Out: 50.000 de oameni vor umple joi stadionul. Preț decent al biletelor, 20 de lei oriunde în arenă, site căzut, interes enorm pentru meci.

România liberă: un material despre situația de la Chișinău."Statul captiv și cele 3 riscuri pentru Moldova". "S-au împlinit zilele acestea cinci de când au început la Chișinău protestele Platformei "Demnitate și Adevăr", care cer demiterea conducerii țării, autodefinită proeuropeană".

ZF: "BNR - Creditarea prea redusă a firmelor a ajuns un risc pentru stabilitatea financiară". BNR a identificat 10.000 companii performante care ar permite dublarea stocului creditelor corporate, la peste 200 mld. lei, este subiectul principal al cotidianului economic.

 

dsf

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu