Skip to main content

Realitatea TV își schimbă complet grafica din 9 octombrie. Cum va arăta grila postului, de dimineața până seara

 
Realitatea TV își schimbă complet grafica din 9 octombrie. Cum va arăta grila postului, de dimineața până seara
emma-zeicescu

Postul de știri Realitatea TV își va schimba complet grafica începând din 9 octombrie, dată la care va trece și la o grilă de programe schimbate. Schimbarea vizuală va fi completă, a declarat pentru Paginademedia.ro Edward Pastia, director executiv al stației.

Publicitate

Edward Pastia, pentru Paginademedia.ro:

“Realitatea TV va avea o grafică schimbată complet. Va fi schimbat toul, de la id-ul de stație până la burtiere.”

Schimbarea de grafică – după nouă ani în actuala formulă - este făcută in-house, de către departamentul specializat al stației.

Din 9 octombrie se schimbă și grila de programe a stației, cu câteva modificări față de structura actuală. Emma Zeicescu trece pe tronsonul 11.00-14.00.

"Oameni și fapte s-a bucurat de succes în trecut. Cum Eli Roman este însărcinată acum, Emma Zeicescu va trece pe un tronson mai mare, de trei ore, între 11.00 și 14.00. Eli Roman se va ocupa, cât se mai poate, pentru că urmează să nască, de un segment în weekend", a declarat Edward Pastia pentru Paginademedia.ro.

O altă schimbare este pe tronsonul 14.00-15.00 (unde era Emma Zeicescu). Pe acest interval va fi Alex Căutiș. Cel mai probabil, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Alex Căutiș o va avea colegă de platoru pe Mădălina Vasile (ex România TV).

Grila postului Realitatea TV începând din 9 octombrie, în timpul săptămânii.

7.00-11.00: Dorin Chioțea și Aneta Sângeorzan
11.00-14.00: Emma Zeicescu
14.00-15.00: Alexandru Căutiș și Mădălina Vasile
15.00-18.00: Denise Rifai
18.00-18.30: Andra Miron
18.30-20.00: Lavinia Șandru
20.00-21.00: Andra Miron
21.00-24.00: Rareș Bogdan

În weekend, programul va fi diferit, cu Ediții speciale realizate de oamenii postului. Tot în weekend, vinerea, de la 18.30, rămâne în grilă Academia de evaziune, programul prezentat de Edward Pastia. Vineri și sâmbătă, pe tronsonul lui Rareș Bogdan este Octavian Hoandră.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • in locul lor as folosi un logo scris CLAR SI MARE <> pentru ca este un brand puternic minimizat de logo-ul oribil, dar si de continutul necompetitiv. HD nu, transimisiuni continue LIVE nu...destule lipsuri...sa se foloseasca de site, pt.ca are o vizibilitate imensa pe online...sa le recomande spectatorilor (la fiecare cateva minute) sa intre pe site, pentru a ii pastra cumva legati de REALITATEA....in rest, au sanse sa se lupte cu posturile din top doar daca isi schimba mult mai mult decat grafica...
  • Imi place mult echipa lor mai putin Lavinia Șandru. Inteleg de ce e nelipsita din grila insa este varza ca moderator! VARZAAAAAA!!!! (IMI placea mult de ea ca invitat) moderarea de emisiuni nu e pt ea.

Trimite un comentariu