Skip to main content

SCHIMBARE la Sport Total FM: Mihai Pahonţu, mutat de la matinal după amenda primită săptămâna trecută de la CNA

 
mihai pahontu
mihai pahontu

Măsură rapidă după sancţiunea de săptămâna trecută a Consiliului Naţional al Audiovizualului. După ce Sport Total FM a fost sancţionat cu 15.000 de lei pentru limbaj vulgar, conducerea postului a decis să-l mute pe Mihai Pahonţu, realizatorul matinalului Blockstart, pe un alt tronson orar, de la ora 12.00.

Publicitate

S-a făcut astfel o rocadă. Daniel Nazare, cel care realiza emisiunea Execuţii în direct (de la 12.00) a trecut la matinal, locul său fiind luat de Pahonţu, care realizează acum emisiunea alături de Gabriel Maricescu. Anunţul a fost făcut chiar de către Pahonţu pe pagina sa de Facebook: „Luni mi se termină concediul. Voi reveni la radio, dar nu voi mai realiza Blockstart. Emisiunea matinala o sa fie moderata de Daniel Nazare. Pe mine ma veti putea asculta zilnic, intre orele 12 si 15. Voi fi alaturi de Gabi Maricescu. Aceasta a fost decizia luata de conducerea postului, dupa sanctiunea CNA.”, a explicat acesta.

Reamintim că în şedinţa de joi, 1 octombrie, CNA a decis să sancţioneze postul de radio pentru limbajul vulgar al realizatorilor Mihai Pahonţu şi Narcis Drejan, în emisiunile Blockbuster, respectiv, Liga de weekend.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Chiar mă întrebam...oare nimeni nu se sesizează in privința aberațiilor matinale ale "neobositului" Pahonțu?
    După ani de zile...ani de zile...cineva l-a mutat elegant...Trist...
  • Adrian Adrian
    Daca Pahontu a fost schimbat, care parea un tip OK, si cu voce de radio adevarata, Banciu , peltic, sasait,rarait, si cu voce de castrat, care injura pe toata lumea si pierde toate procesele , unde ar trebui trimis? In afara de Balaceanca?
  • geo geo
    Pahonțu are probleme...cică CNAul a atentat asupra dreptului lui la liberă opinie.
    Ok, îi dau dreptate, dacă îmi permite ca și eu să folosesc la adresa lui, în public, aceleași ”epitete” pe care el le-a pus unor politicieni...

Trimite un comentariu

sus