Skip to main content

TVR a evitat să dea o știre despre un al doilea polițist accidentat pe când se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Ce explicații dau reprezentanții postului

 
TVR a evitat să dea o știre despre un al doilea polițist accidentat pe când se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Ce explicații dau reprezentanții postului
tvr

Accidentul în urma căruia polițistul Cosmin Bogdan Gigina și-a pierdut viața nu este primul incident în care este implicat un motociclist din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, scrie Profit.ro. La locul accidentului s-a prezentat și o echipă a Televiziunii Publice însă materialul nu a mai devenit știre, mai spune sursa citată.

Conform Profit.ro, agentul Dorel Moraru (32 de ani), a suferit o fractură la picior și are umărul dislocat, iar motocicleta a fost grav avariată.

Reprezentanții postului au relatat într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro că TVR a trimis o echipă la fața locului după ce un reporter al televiziunii publice a observat evenimentul atunci când era în drum spre casă. În imaginile surprinse nu ar apărea apăreau nici persoane rănite și nici motocicleta avariată.

„Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca a prezentat accidentul drept unul uşor, fără urmări grave pentru părţile implicate şi nu a oferit alte detalii.”, se arată în poziția Televiziunii Publice.

Publicitate

„Ţinând cont de celelalte subiecte ale zilei şi de faptul că nu erau consecinţe grave, s-a luat decizia de a nu include subiectul în emisiunile informative din ziua respectivă”, au mai adăugat reprezentanții postului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Gata cu eroismul doamnei Stroe Brumariu Orestica, numita pe pile si sprijin politic . Oare oportunista aceasta stie ce inseamna demisia de onoare? Dar ce e onoarea stie?Ce gndeste oare izolata in birou Radu Irinuca?

Trimite un comentariu