Skip to main content

VIDEO. Astăzi iar, la Telejurnal... Realitatea TV, știre ironică despre „Cel mai iubit fiu din PSD”, Liviu Dragnea

 
VIDEO. Astăzi iar, la Telejurnal... Realitatea TV, știre ironică despre „Cel mai iubit fiu din PSD”, Liviu Dragnea
Liviu Dragnea_Realitatea

VIDEO. Realitatea TV a ironizat „alegerile” pentru președinția Partidului Social Democrat, care au avut un singur candidat, Liviu Dragnea, printr-o știre ca pe vremea Telejurnalului TVR.

Știrea începe cu genericul Jurnalului TVR dinainte de 1989 și cu o știre prezentată de crainicul televiziunii publice din acele vremuri, George Marinescu. După câteva cadre cu George Marinescu, postul prezintă imagini de la întâlniri sau congrese ale PSD, editate astfel încât să pară vechi. Vocea din fundal rămâne a aceluiași George Marinescu, care citește o știre despre „Cel mai iubit fiu al națiunii”.

Publicitate

„La sosirea în incinta Palatului a Marii Adunări Naționale, ceilalți tovarăși de partid și de stat au fost întâmpinați cu sentimente de înaltă prețuire, de adâncă recunoștință și de dragoste fierbinte cu care întregul nostru popor îl înconjoară pe secretarul general al partidului, cel mai iubit fiu al națiunii”.

După partea de început, știrea continuă cu declarații ale „tovarășului” Liviu Dragnea, după cum este prezentat la semnătură. În timp ce Dragnea vorbește despre candidatura sa, pe fundal se aud cântece patriotice: „Dincolo de marele câștig al acestui scrutin universal, și anume că toți membrii sunt foarte mulțumiți că își pot vota președintele sau sau pot să nu-l voteze, aici o să vedem cu toții ș noi și cei din județe în primul rând câți membri activi avem”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • si-au pierdut masura. o institutie de presa, chiar si partizana, trebuie sa isi respecte privitorii pozand macar impartialitatea. asta se intampla cand megalomanului rares i se da pe mana o institutie, candva respectabila, de presa.
  • O televiziune trebuie sa fie si sa ramina impartiala si indepenedenta, indiferent de cine se afla la putere, astazi sau miine....nu sa tina cu PNLul ca Realitatea, cu stinga - RTV si A 3 ori sa penduleze intre Basescu si Ponta, ca B 1 TV...

Trimite un comentariu