Skip to main content

VIDEO. Cum a ajuns Las Fierbinți "în gura" Antena 1. Prezentatoarea emisiunii "Am ceva să-ți spun" a mulțumit publicului că "nu se uită la Las Fierbinți"

 

Cum a ajuns Las Fierbinți pe Antena 1. Sonia Simionov, prezentatoarea emisiunii Am ceva să-ți spun, de la Antena 1, le-a adus aminte telespectatorilor care se uitau la show care este programul la postul concurent Pro TV.

Adresându-se publicului din sală, ea a încercat o glumă în deschiderea programului, primul din acest sezon: "înseamnă că cel puțin 300 de oameni nu se uită la serialul Las Fierbinți", a punctat ea. O "concluzie" greu de verificat, având în vedere că emisiunea nu a fost în direct, ci a fost înregistrată.

Publicitate

Sonia Simionov, în deschiderea emisiunii:

"Este sala plină. Sunteți 300 de invitați astăzi. Eu vă mulțumesc că sunteți aici, pentru că faptul că dumneavoastră sunteți aici, cei 300, înseamnă că cel puțin 300 de oameni nu se uită la serialul Las Fierbinți, nu?"

VIDEO. Sonia Simionov, în emisiunea Am ceva să-ți spun:

[video width="800" height="448" mp4="http://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2015/10/Las-Fierbinti-pe-Antena-1.mp4"][/video]

Audiențele episodului de aseară din Las Fierbinți, aici.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Ai dreptate... Si Suleiman a fost pe kanal d si a maturat pe jos cu concurenta.... Las fierbinti este un serial bun, asta nu intelegi.
 • De ce trebuie sa zboare cineva? A fost o gluma si chiar una ok. Ei au recunoscut forta concurentului direct, care i problema?
  In tarile civilizate, tachinarile si glumele la adresa concurentei se practica si nu "zboara" nimeni...
  Ma rog, suntem limitati, ca de obicei....
 • Iulian,
  Același lucru voiam să îl spun si eu. Sunt alte seriale mult mai bune decât Las fierbinți. Romanului îi place prostia, din păcate. Dovada se vede în audiențe.
 • Daca emisiunea “Am ceva sa-ti spun!” ar fi fost difuzata pe ProTV în primul rând nu ar fi arătat asa. Nu ar fi avut scenariul ăla, scris de un imbecil sau mai multi. Nu ar fi avut decorul ăla ieftin și nici luminile (de fapt orbirile) alea și puține și prost puse. Nu ar fi avut prezentatoarea aia fără voce, fără trăire, fără nimic să justifice alegerea ei la cârma unei asemenea emisiuni....În fine, ProTv e atât de mare și pentru că Antena 1 e atât de mică. Vă pupă tati! PS1: Camelia Voiculescu, vinde fata tatii afacerea că, vorba lui Celentano, ”nu jtii cu ea” PS2: ”Cofetare, mecla ta/ Ne-mbie la altceva” (cântic de pușcărie)
 • Nu sunt agramat normal ca trebuia sa scriu SUNT , dar asa am vrut sa scriu pentru cei care cred ca daca ne uitam la serial suntem prosti , sunt om cu facultate SMIRE SI TU IULIANE sunteti inculti,
 • Buna ziua! Ba, fratilor, voi chiar nici acum n-ati inteles nimic. Aici este vorba despre batalia brendurilor PRO TV vs Antena. Cum ar fi fost sa ruleze pe ProTv emsiunea "Am ceva sa-ti spun!" si "Las Fierbinti" pe Antena 1? Cum? Pai, in acest caz, daca emisiunea "Am ceva sa-ti spun!" ar fi fost difuzata pe ProTV, ar fi maturat pe jos cu "Las Fierbinti", daca ar fi rulat pe Antena 1. Cam desprea asta este vorba cu subiect si predicat. V-am pupat! :P
 • Ce prostie...oare cine va zbura în săptămîna ce urmează...scenaristul / scenarista...ori cel / cea care nu s-a sesizat de tîmpenia spusă la înregistrare de această blondă pe numele ei de scenă Sonia Simionov. Apropo, dacă cei de la Pro tv făceau o schimbare de ultim moment și difuzau film la ora 20.30 ?
 • Eu nu laud.. Eu critic, stai calm. Critic si Antena, dar ce sa fac daca emisiunea de aseara mi-a placut? Vroiai sa zic da prostiei si nu emotiei??

  P.s.: in iarna tin cu canale de :X Ma transform in turc:)))))))

Trimite un comentariu