Skip to main content

VIDEO. Ziua Înapoi în viitor: 21 octombrie 2015, prilej de sărbătoare în toată lumea. Două din filmele trilogiei vor fi și în România pe TV

 
VIDEO. Ziua Înapoi în viitor: 21 octombrie 2015, prilej de sărbătoare în toată lumea. Două din filmele trilogiei vor fi și în România pe TV
Inapoi in viitor

Ziua de 21 octombrie 2015, cea în care au fost transportați eroii filmului Înapoi în viitor, partea a doua, este prilej de sărbătoare în mai multe țări din lume. Nemții fac evenimente peste evenimente, rușii vor vedea pentru prima dată trilogia în cinematografe, iar orchestra simfonică din Melbourne va cânta piese din coloana sonoră a filmului, compusă de Alan Silvestri, anunță The Hollywood Reporter.

Mai mult, publicația mai anunță că tot astăzi Nike a postat pe pagina de Twitter un mesaj pentru Michael Fox, nike-air-magcel care l-a jucat pe Marty McFly: „See you tomorrow (Ne vedem mâine - n.r.)”. Mesaj din care fanii au dedus că producătorul de articole sportive ar putea anunța astăzi data exactă a lansării pantofilor sport care își leagă singuri șireturile, exact ca în filmul difuzat în 1989.

Publicitate

În România, primele două părți din trilogia Back To the Future - Înapoi în viitor vor fi difuzate de postul TNT (cel care recent a înlocuit TCM). Prima parte va fi difuzată de la 19.35, în timp ce a doua parte este programată pentru ora 22.00. Al treilea episod va fi la TNT după miezul nopții, la 00.15. Postul TNT este în grilele tuturor cabliștilor, în cazul RCS fiind disponibil de la ora 22.00, după ce se termină emisia Cartoon Network.

Momentul când Marty și Doc ajung în 21 octombrie 2015:

Trailerul Back to the future 2:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu