Skip to main content

Ziua Publicității și Premiile de Excelență IAA, organizate pe 16 noiembrie de IAA România

 
Ziua Publicității și Premiile de Excelență IAA, organizate pe 16 noiembrie de IAA România
ziua publicitatii

IAA România anunță cea de a II-a editie a Zilei Publicității și Premiile de Excelență IAA. Ambele evenimente vor avea loc pe 16 noiembrie.

"Ziua Publicității, eveniment realizat cu sprijinul PRO TV, își propune să aducă în atenția tuturor actorilor din piață, de la profesioniștii din industria de marketing și comunicare până la autoritățile din instituțiile publice, teme de actualitate care vorbesc despre importanța publicității în societate", potrivit unui comunicat de presă al IAA.

Publicitate

În prima parte a evenimentului, care se va desfasura la Hilton începând cu ora 13:30, vor avea loc o serie de mese rotunde ce vor aborda teme precum „Economie și Advertising”, „Diferențiatori de Țară - România crește prin creativitate și tehnologie” „Educație și Comunicare” sau „Publicitate și impact social”.

Finalul zilei va fi marcat de Gala Premiilor de Excelență IAA – eveniment ce se afla la ediția a VII-a și se va desfășura la Ateneul Român, începand cu orele 19:00.

În cadrul evenimentului, IAA România va aduce recunoastere publică acelor personalități care prin faptele lor au contribuit în mod decisiv la promovarea industriei de marketing și comunicare din România.

Ziua Publicității va avea loc pe 16 noiembrie 2015, incepand cu orele 13,30 la Hilton, iar Gala Premiilor de Excelenta IAA va avea loc în aceeași zi, începând cu orele 19:00, la Ateneul Român.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu