Skip to main content

CONCURENȚĂ. Antena 1 a programat Te cunosc de undeva miercurea viitoare, la bătaie cu noua emisiune a Pro TV, Clipa de fericire

 
CONCURENȚĂ. Antena 1 a programat Te cunosc de undeva miercurea viitoare, la bătaie cu noua emisiune a Pro TV, Clipa de fericire
clipa de fericire

Publicitate

MUTARE. Premiera emisiunii Clipa de fericire cu Amalia Enache se va bate cu un program de forță al Antenei 1. Postul Intact a programat miercurea viitoare emisiunea Te cunosc de undeva, care în mod normal se difuzează sâmbăta.

Clipa de fericire va avea premiera pe Pro TV miercuri, 25 noiembrie.

De ce această schimbare?

Oficialii Antena 1 spun că programarea emisiunii Te cunosc de undeva nu are legătură cu premiera de pe Pro TV. Potrivit reprezentanților Antenei 1, "emisiunea trebuia recuperată după doliul de trei zile după dezastrul din Colectiv". Atunci, Antena 1 a drenunțat să mai difuzeze Te cunosc de undeva și Ham Talent.

După miercurea viitoare, Te cunosc de undeva va rămâne în grilă pentru zilele de sâmbătă.  

Emisiunea Clipa de fericire a fost programată în serile de miercuri, după ce producția Visuri la cheie a ajuns la final de sezon, săptămâna trecută. Miercurea aceasta Pro TV a programat MasterChef, după ce marți va difuza meciul amical Italia - România. 

Emisiunea Clipa de fericire aduce în față oameni cu diferite povești de viață, cărora li se vor îndeplini dorințe, ca răsplată pentru faptele lor. Clipa de fericire este o emisiune produsă de Constantin Entertainment.

Te cunosc de undeva este unul din programele de forță ale Antenei 1. Sâmbătă, de exemplu, programul - la concurență directă cu filmul Hobbitul, de pe Pro TV - a fost pe prima poziție pe două dintre targeturi: național și urban. Emisiunea de pe Antena 1 a fost însă depășită de filmul de pe Pro TV pe segmentul comercial 18-49 de ani, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu