Skip to main content

Celebrul House of Cards începe săptămâna viitoare la Pro TV

 

Pro TV va difuza începând de miercuri, 25 noiembrie, în premieră pentru România, primul sezon al serialului-fenomen, House of Cards – Culisele puterii. Producţia americană va fi difuzată de luni până joi, de la 23:00. Serialul prezintă culisele lumii politice din Statele Unite ale Americii, cu ajutorul personajelor principale: Francis Underwood (Kevin Spacey) şi Claire Underwood (Robin Wright).

Publicitate

REZUMAT. În setea pentru succes în plan politic, Francis Underwood nu se va opri de la nimic pentru a-şi atinge obiectivele. Serialul fenomen House of Cards a debutat pe 1 februarie 2013 în SUA, având 13 episoade şi a fost considerat serialul anului după lansare.

În cele 60 de minute ale fiecărui episod, puterea, ambiţia, sexul, dragostea, lăcomia şi corupţia din Washington DC vor fi în centrul atenţiei, toate având un loc important în lumea politică din jurul personajelor din House of Cards.

Primul sezon al serialului a primit nouă nominalizări la Primetime Emmy Award, fiind primul serial lansat în exclusivitate online care a avut un număr atât de mare de nominalizări Emmy. De asemenea, în 2013 a fost nominalizat la patru categorii Golden Globe Award şi Robin Wright a câştigat premiul pentru Cea mai bună actriţă într-un serial pentru interpretarea din primul sezon.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus