Skip to main content

Conducerea editorială de la România liberă părăsește publicația

 
Conducerea editorială de la România liberă părăsește publicația
Dan Cristian Turturica

Plecări la vârful România liberă. Dan Turturică, redactor-șef, și doi dintre adjuncți, Laurențiu Mihu și Gabriel Bejan, și-au anunțat astăzi plecarea din conducerea editorială a publicației deținute de omul de afaceri Dan Adamescu. 

Plecările vin pe fondul unor restanțe, a unor neînțelegeri dintre redacție și management, dar și al reproșurilor aduse ziariștilor de către proprietarul Dan Grigore Adamescu. La întâlnirea în care jurnaliștii i-au prezentat acestuia situația restanțelor salariale, Adamescu le-a reproșat că nu l-au susținut în cazul problemelor lui cu legea (arestarea preventivă, urmărirea penală, falimentul Astra).

Publicitate

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, coordonarea editorială a ziarului îi va reveni lui Răzvan Chiruță. 

Contactat de paginademedia.ro, Laurențiu Mihu a confirmat informația menționând că a fost o plecare cu acordul părților. 

Gabriel Bejan a scris pe pagina sa de Facebook despre plecarea de la România liberă: „Dupa 9 ani de munca, din care 7 in functii de conducere, am incetat orice colaborare cu Romania libera. A fost o decizie pe care am luat-o cu ceva vreme in urma, dar pe care am materializat-o in scris aseara. Ar fi multe lucruri de spus despre trecut, dar deja trecutul nu mai are nici o valoare. Iar viitorul Romaniei libere, oricare va fi el, nu ma mai priveste in nici un fel. Nu-mi ramane, asadar, decat sa le urez mult succes fostilor colegi de la Rl.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu