Skip to main content

DERAPAJ. Mădălin Ionescu, pus și el la punct de Raed Arafat pentru că discută teorii ale conspirației: „Cei care comenteaza acest lucru cu numarul decedatilor nu sunt normali"

 
DERAPAJ. Mădălin Ionescu, pus și el la punct de Raed Arafat pentru că discută teorii ale conspirației: „Cei care comenteaza acest lucru cu numarul decedatilor nu sunt normali"
madalin ionescu

Raed Arafat a intervenit încă o dată într-o emisiune TV pentru a le atrage atenția moderatorilor să nu mai răspândească teorii ale conspirației. Aseară, a intrat în direct la WowBiz, cu Mădălin Ionescu, după ce miercuri i-a pus la punct pe moderatorii emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV.

Cei care comenteaza acest lucru cu numarul decedatilor nu sunt normali. Trebuie sa fim foarte atenti ce manipulari se fac", a atras atenția Raed Arafat în emisiunea de la Kanal D. "E o mascaradă care nu are absolut niciun rost", a spus Arafat.

Publicitate

Ce a dus la această reacție?

Informații despre faptul că ar fi fost mai multe victime la incendiul din Colectiv au ajuns și la emisiunea-tabloid WowBiz de la Kanal D.

Postul a difuzat un interviu cu un presupus cadru medical, care a vrut să-și păstreze anonimatul, și care spune că de fapt în incendiu au murit 63 de persoane, iar oamenii „și-au îngropat copiii sub amenințări politice”. Interviul a fost difuzat aseară, cu o persoană care stătea în umbră pentru a nu fi recunoscută. La emisiune a mai fost invitat și Christian Sabbagh, unul dintre jurnaliștii care au ajuns pe 30 octombrie la locul tragediei.

Secretarul de stat Raed Arafat a intrat în direct prin telefon pentru a lămuri situația.

Cei care comenteaza acest lucru cu numarul decedatilor nu sunt normali. Trebuie sa fim foarte atenti ce manipulari se fac. Aceasta persoana, daca vorbeste adevarul, va trebui sa se duca la procuratura imediat. Acum sa mearga la Parchet", a spus Arafat în emisiune.

„Chiar cred că suntem într-o mascaradă cu chestiunea asta și e o mascaradă care nu are absolut niciun rost”, a mai adăugat acesta vizibil enervat.

Este a doua oară în această săptămână când Raed Arafat intră în direct la o emisiune pentru a dezminți informații.

O situație asemănătoare a avut loc și miercuri, la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV. Atunci, Raed Arafat a intrat în direct prin telefon și i-a pus la punct pe moderatori: “în primul rând, când se fac acuzații, este normal să fie întrebat și cel acuzat, mai ales în emisiuni care au audiență”, i-a apostrofat Arafat, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "Stirea" era rostogolita chiar si de catre acoperitul Turcescu.M-am saturat de circul folosit de unii pentru audienta,oribili oameni.Uite cum un om capabil si care isi face treaba sta sa isi piarda timpul cu mizerii.Nu exista pedepse pentru propagarea cu buna stiinta a unor informatii nereale care pot afecta functionarea unor institutii ? CNA ce face ? Sau mai bine direct parchetul ?
  • Am vazut putin, m-a enervat Medelin si apoi am mutat. Arafat le-a zis sa se duca la procuratura daca au dovezi sau presupusul medic, care apare in umbra in cadru, sa-l contacteze personal. Ei au refuzat orice varianta, cica de teama, si au continuat cu tot felul de bazaconii pana tarziu in noapte. Era o facatura toata emisiunea, totul pentru audienta.

Trimite un comentariu