Skip to main content

Echipa

 

REDACŢIA

Petrişor Obae

Editor

[email protected]

În presă de la începutul anilor 90. Radio Delta, Radio România Actualităţi, Mediafax, Capital, Capital Top 300 Cei mai bogaţi români, Evenimentul zilei. A pornit proiectul Paginademedia.ro în octombrie 2008. Detalii din CV, AICI.

 

Carmen Andronache

Reporter

[email protected]

Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (Universitatea din Bucureşti), promoţia 2009. A lucrat un an la serviciul de monitorizare al agenţiei Mediafax şi a fost reporter la agenţia de presă NewsIn, timp de şapte luni, până în 2009, la departamentul Media – Cultură. Este reporter Paginademedia.ro din 2009. Masterand în Campanii de Relaţii Publice şi Publicitate.

 

Iulia Bunea

Reporter

[email protected]

Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, promoţia 2007. Participantă la câteva proiecte de cercetare media. Între 2006 şi 2007 lucrează la săptămânalul Capital pe media, publicitate şi comunicare. A scris articole despre presa scrisă, televiziune, radio, publicitate, PR. Patru ani la Adevărul Holding, redactor media la ziarul Adevărul, în perioada 2007-2011. Din ianuarie 2012 vine la Paginademedia.ro.

 

Laurenţiu Obae

Foto

Laurenţiu Obae are o experienţă de opt ani în fotografie. A absolvit Şcoala de fotografie Paul Agarici şi Cursul de fotografie organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent. Absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Experienţa lui include titluri precum Business Review şi The Diplomat şi numeroase evenimente pentru clienţi, agenţii de PR şi publicitate.

 

DIRECTOR EXECUTIV

 

Melania Ulici

[email protected]

Peste 13 ani experienţă în marketing. Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, promoţia 1998. Master în Managementul Întreprinderii de Presă. Stagiu de perfecţionare în SUA, la Stanford Publishing Courses for Professionals. A urmat cursuri de management şi marketing la Codecs – Open University. Timp de nouă ani director de marketing la Edipresse A.S., companie care avea în portofoliu reviste precum Elle, Avantaje, Viva, Joy, Look, Popcorn, Psychologies.

 

 
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus