Skip to main content

Emisiune nouă la Prima TV, cu stilistul Ovidiu Buta prezentator

 

Prima TV lansează un nou format de emisiune importat din Marea Britanie. Emisiunea Cred în mine debutează la Prima TV duminică, 22 noiembrie, de la ora 22.00, și va fi prezentată de stilistul și jurnalistul de modă, Ovidiu Buta.

Publicitate

Emisiunea „Cred în mine” este realizată după formatul britanic, How to look good naked, difuzat de postul Channel 4.

„Emisiunea își propune să le redea concurentelor încrederea în sine și să le demonstreze că frumusețea vine din interior (video).”, spun reprezentanții Prima TV despre noua producție.

Ovidiu Buta: „Din păcate multe femei, atunci când se uită în oglindă, își văd doar defectele. Împreună cu echipa mea de stiliști, vreau să le ajut să-și descopere calitățile și să le învăț să-și scoată în evidență atuurile. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei, trebuie doar să aibă încredere în ea și mă bucur că am șansa de a transmite acest mesaj important tuturor femeilor din România.”

În fiecare ediție a emisiunii, Ovidiu Buta va parcurge alături de o concurentă, drumul de la deznădejde și îndoială către încredere în sine și în forțele proprii.

Participantele la emisiunea „Cred în mine” vor fi sfătuite cum să-și aranjeze părul, cum să se machieze și ce fel de ținute să poarte pentru a-și scoate în evidență calitățile. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu