Skip to main content

EXCLUSIV. Claudiu Pândaru, CTP, Florin Negruţiu şi Alex Livadaru lansează un proiect online

 
CTP-Pandaru-Negrutiu-Livadariu
CTP-Pandaru-Negrutiu-Livadariu

CTP-Pandaru-Negrutiu-LivadariuJurnaliştii Claudiu Pândaru, Cristian Tudor Popescu, Florin Negruţiu şi Alex Livadaru vor lansa un proiect online la începutul săptămânii viitoare.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, site-ul celor patru se va numi Republica.ro şi va fi centrat pe "influencers". Cei patru vor semna articole şi comentarii, dar şi alte nume cunoscute din media şi numai vor fi printre colaboratorii viitoarei platforme.

Este vorba, printre alţii, de Nae Caranfil, Emil HurezeanuMartin S. Martin (chirurg român stabilit în America) şi Marian Popescu (şeful comisiei de etică de la Universitatea Bucureşti).

Republica.ro va fi un proiect independent, fiind deţinut în mod egal de Claudiu Pândaru, Cristian Tudor Popescu, Florin Negruţiu şi Alex Livadaru.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alina alina
    Bine zis ! Acest ctp si-a construit cu o tenacitate diabolica o imagine de cavaler al dreptatii si adevarului pt romanul "de rand". In fapt este doar un om foarte, foarte fals. Doar cateva exemple:
    - cat era la Adevarul stia f bine ca ziarul este al lui hrebenciuc si taher (pe banii arabului bineinteles), iar ei isi luau 10% din vanzarile de publicitate (ceva gen SRS, dar mai subtil). A suportat cu greu ordinele, presiunile si indicatiile lui hrebenciuc, dar cand si-a facut suma, a inceput sa fie greu de controlat si a izbucnit cu guzganul rozaliu. Hrebenciuc le-a taiat macaroana cu 10% din incasarile de publicitate si de aici au plecat sa-si faca din economiile lor "modeste" alt ziar. Investitia initiala in gandul a fost de 600 000 Dollari!!!
    - gecutza modesta statea in cuier in biroul lui si era folosita doar la emisiunile tv
    - unde oare dupa 1990 s-a mai construit la Breaza vreo "casuta de chirpici cu WC in curte" cum spunea ctp cu nerusinare intr-o emisiune a lui marius tuca ?????
    - oare nu stia ctp de afacerile lui chiriac cu statul ??? Ma indoiesc
    Cam atat deocamdata.
  • gina gina
    le trimite udrea ce sa scrie despre ea, nu vor obosi prea mult!
  • Dana Dana
    Mie mi se pare ca suna foarte bine, iar Claudiu Pandaru si Florin Negrutiu mi-au placut foarte mult, mai ales cum au analizat protestele la Digi. Succes!
  • Dana Dana
    Mie mi se pare ca suna foarte bine, iar Claudiu Pandaru si Florin Negrutiu mi-au placut foarte mult, mai ales cum au analizat protestele la Digi. Succes!
  • protoist protoist
    ha, ha, ha. „O noua etapa” ca sa-l citam pe dl. Pandaru. De la on line la on line, dupa ce a fost de la tv la tv. Evident banuim ca pe mai multi bani. In acelasi spirit in care CTP a plecat de la Adevarul, tot asa in echipa, a scos Gandul, crezand ca lumea isi va taia venele sa-i cumpere ziarul, ca intr-un film copy paste, pleaca de la Gandul on line si face Republica.ro, deja banuim, in perspectiva pacalirii altui prost cu bani.

Trimite un comentariu

sus