Skip to main content

Fără Măruță astăzi pe Pro TV. Regim de breaking news pentru postul generalist

 
Fără Măruță astăzi pe Pro TV. Regim de breaking news pentru postul generalist
Pro TV

Pro TV s-a comportat zilele acestea aproape ca un post de știri, cu multe ediții speciale pe lângă emisiunile deja programate. Astfel, după anunțul demisiei lui Victor Ponta și a Guvernului, Pro TV și-a prelungit programul de știri de dimineață cu încă o oră, față de programul obișnuit 7.00 - 10.30.

Dimineața Știrile s-au terminat aproape de prânz. Programul Pro TV a mai fost întrerupt pentru știri la fiecare ieșire publică a oficialilor.

După amiaza, Pro TV a renunțat la una dintre emisiuni. După ora 17.00, când președintele Iohannis a făcut declarații legate de demisia premierului, știrile Pro TV nu s-au terminat la și jumătate ci au continuat în regim de breaking news, cu Cristian Leonte moderator al serii. Pe acest interval era de obicei emisiunea La Măruță, care astăzi nu a mai fost pe post.

Pe Antena 1, subiectul zilei a fost tot incendiul din clubul Colectiv și efectele acestuia. Emisiunea Acces Direct a fost în grilă discutând despre știrile zilei. În timp ce în studioul Simonei Gherghe se discuta despre faptul că, potrivit unui specialist, „carnagiul putea fi evitat”, într-o fereastră rulează imagini din Piața Universității.

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Păi parcă era protv news , acum mai emite pe voyo.ro tot asa stiri exclusive. Oricum pro tv este tare pe pr. Iar antena o copie nereușită degeaba are acel slogan ca fundați mereu aproape, parcă tot gandește liber e mai bun

Trimite un comentariu