Skip to main content

Înregistrarea integrală a dezbaterii Connected - Puterea reţelelor sociale cu Sorin Psatta, Cătălin Dobre, Alexandru Negrea şi Petrişor Obae

 
Connected_campanie-cover-FB2
Connected_campanie-cover-FB2

Publicitate

Curtea Veche Publishing si Paginademedia.ro va invita azi, 17 noiembrie 2015, incepand cu ora 19.00, la primul eveniment din seria Intalnirilor Outliers, gazduite de Carturesti Verona. Alaturi de unii dintre cei mai importanti specialisti in domeniu, vom dezbate felul in care retelele sociale ne modeleaza viata, pornind de la ideile revolutionare aduse de dr. Nicholas A. Christakis si dr. James H. Fowler in volumul „Connected”.

Transmisiunea a fost realizată cu sprijinul Privesc.eu

Alături de unii dintre cei mai importanţi specialişti în domeniu, vom dezbate felul în care reţelele sociale ne modelează viaţa, pornind de la ideile revoluţionare aduse de dr. Nicholas A. Christakis şi dr. James H. Fowler în volumul „Connected”.

Evenimentul va fi moderat de Petrişor Obae (editor, Paginademedia.ro) şi îi va avea va invitaţi pe Cătălin Dobre, Executive Creative Director la BV McCann Erickson România - creativul din spatele campaniei “Ghiţă Ciobanul”, realizată pentru Vodafone România, Alexandru Negrea, unul dintre cei mai apreciaţi consultanţi social media din România, General Manager la Social Smarts, şi Sorin Psatta, Integrated Communication Director la Graffiti BBDO România şi un nume de referinţă în strategia de comunicare.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile şi a unei rezervări la [email protected].

"Connected" este una dintre acele cărţi care îţi schimbă modul de a înţelege lumea. Cei doi autori studiază cum reţelele sociale ne determină aproape fiecare aspect al vieţii şi propun Regula celor trei trepte de influenţă: influenţăm şi suntem influenţaţi de oameni care se află la trei trepte distanţă de noi, iar pe unii dintre aceştia nici măcar nu-i cunoaştem. Ne imaginăm că suntem indivizi care îşi controlează singuri destinele, însă nu suntem decât nişte celule în sistemul nervos al unei creaturi cu mult mai mari.

Bestseller internaţional, tradus în 20 de limbi, volumul a fost recunoscut cu premiul Books for a Better Life şi considerat cea mai bună carte a anului în topul Business Week - Best Innovation and Design Books. Dr. Nicholas A. Christakis a fost inclus de revista Time în topul celor mai influenţi 100 de oameni din întreaga lume, în vreme ce Dr. James H. Fowler face parte din topul Foreign Policy al celor mai importanţi gânditori ai lumii.

ÎNTÂLNIRILE OUTLIERS: idei sclipitoare pentru minţi îndrăzneţe

Prin colecţia "Outliers", Curtea Veche Publishing aduce titluri cu adevărat remarcabile de la acei autori care ies din rând pentru că sunt mereu cu un pas înaintea tuturor. Cărţile "Outliers" dezvăluie tendinţele societăţii, arată calea spre care se îndreaptă relaţiile interumane, economia mondială, cultura globală şi digitală şi, în consecinţă, viaţa noastră de zi cu zi.

Întâlnirile Outliers, organizate de Curtea Veche Publishing şi Paginademedia.ro, aduc în faţa minţilor îndrăzneţe idei originale şi profesionişti inovatori.

Cartea este disponibilă în librării şi in magazinul online curteaveche.ro la preţul de 42 lei.
Parteneri: Librăriile Cărtureşti, ROCK FM.

Înregistrarea integrală a dezbaterii:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrișor Obae Petrișor Obae
    Mulțumim!
  • an an
    OUT OF TOPIC: felicitari ca ati reusit sa implementati o versiune de mobil, si un modul de comentarii mai ok!

Trimite un comentariu

sus