Skip to main content

Înregistrarea integrală a dezbaterii Connected - Puterea rețelelor sociale cu Sorin Psatta, Cătălin Dobre, Alexandru Negrea și Petrișor Obae

 

Publicitate

Curtea Veche Publishing si Paginademedia.ro va invita azi, 17 noiembrie 2015, incepand cu ora 19.00, la primul eveniment din seria Intalnirilor Outliers, gazduite de Carturesti Verona. Alaturi de unii dintre cei mai importanti specialisti in domeniu, vom dezbate felul in care retelele sociale ne modeleaza viata, pornind de la ideile revolutionare aduse de dr. Nicholas A. Christakis si dr. James H. Fowler in volumul „Connected”.

Transmisiunea a fost realizată cu sprijinul Privesc.eu

Alături de unii dintre cei mai importanți specialiști în domeniu, vom dezbate felul în care rețelele sociale ne modelează viața, pornind de la ideile revoluționare aduse de dr. Nicholas A. Christakis şi dr. James H. Fowler în volumul „Connected”.

Evenimentul va fi moderat de Petrișor Obae (editor, Paginademedia.ro) și îi va avea va invitați pe Cătălin Dobre, Executive Creative Director la BV McCann Erickson România - creativul din spatele campaniei “Ghiță Ciobanul”, realizată pentru Vodafone România, Alexandru Negrea, unul dintre cei mai apreciați consultanți social media din România, General Manager la Social Smarts, şi Sorin Psatta, Integrated Communication Director la Graffiti BBDO România şi un nume de referinţă în strategia de comunicare.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și a unei rezervări la evenimente@curteaveche.ro.

"Connected" este una dintre acele cărţi care îţi schimbă modul de a înţelege lumea. Cei doi autori studiază cum reţelele sociale ne determină aproape fiecare aspect al vieţii şi propun Regula celor trei trepte de influenţă: influențăm și suntem influențați de oameni care se află la trei trepte distanță de noi, iar pe unii dintre aceștia nici măcar nu-i cunoaștem. Ne imaginăm că suntem indivizi care îşi controlează singuri destinele, însă nu suntem decât nişte celule în sistemul nervos al unei creaturi cu mult mai mari.

Bestseller internaţional, tradus în 20 de limbi, volumul a fost recunoscut cu premiul Books for a Better Life şi considerat cea mai bună carte a anului în topul Business Week - Best Innovation and Design Books. Dr. Nicholas A. Christakis a fost inclus de revista Time în topul celor mai influenţi 100 de oameni din întreaga lume, în vreme ce Dr. James H. Fowler face parte din topul Foreign Policy al celor mai importanţi gânditori ai lumii.

ÎNTÂLNIRILE OUTLIERS: idei sclipitoare pentru minți îndrăznețe

Prin colecția "Outliers", Curtea Veche Publishing aduce titluri cu adevărat remarcabile de la acei autori care ies din rând pentru că sunt mereu cu un pas înaintea tuturor. Cărţile "Outliers" dezvăluie tendinţele societăţii, arată calea spre care se îndreaptă relaţiile interumane, economia mondială, cultura globală şi digitală şi, în consecinţă, viaţa noastră de zi cu zi.

Întâlnirile Outliers, organizate de Curtea Veche Publishing și Paginademedia.ro, aduc în fața minților îndrăznețe idei originale și profesioniști inovatori.

Cartea este disponibilă în librării și in magazinul online curteaveche.ro la prețul de 42 lei.
Parteneri: Librăriile Cărturești, ROCK FM.

Înregistrarea integrală a dezbaterii:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu