Skip to main content

Marius Tucă este on air și realizează de astăzi matinalul Smart FM, post pe care îl deține

 
Marius Tucă este on air și realizează de astăzi matinalul Smart FM, post pe care îl deține
Marius Tuca la Nocturne_5789

Jurnalistul Marius Tucă a ajuns și la radio. Jurnalistul prezintă, din această dimineață, matinalul Smart FM, post radio pe care l-a preluat recent, potrivit unui anunț de pe site-ul mariustuca.ro

„Bună dimineața, numele meu este Marius Tuca și o să ne întâlnim de acum în fiecare dimineață pe Smart FM, pe 107.3”, se arată în articolul de pe site-ul jurnalistului. În prima emisiune, s-a discutat despre cauzele tragediei petrecute în Clubul Colectiv și despre implicațiile pe care acest eveniment le-a produs în societate.

Publicitate

Reamintim că Marius Tucă a preluat în octombrie postul Smart FM, care a fost al regretatului Valentin Nicolau, fost președinte TVR și proprietarul editurii Nemira, după cum Paginademediar.ro a scscris AICI. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat trecerea acțiunilor societății care deține Smart FM Postul de radio are în structura actuală acționar unic pe Nicolau Vichi Angelica, soția regretatului Valentin Nicolau. După modificarea acționariatului societății, vor intra Tucă Marius, cu 99,0196%, respectiv, Tucă Neguţa – 0,9804%. Reamintim că Valentin Nicolau a încetat din viață în luna ianuarie a acestui an, la vârsta de 54 de ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu