Skip to main content

O analiză critică despre prima fotografie cu Guvernul Cioloş, sute de distribuiri pe Facebook

 

Sursa captura: Bogdan Stoica
Sursa captura: Bogdan Stoica

Publicitate

Prima fotografie oficială cu noul Guvern a creat rumoare în social media, iar bloggerul şi fotograful Bogdan Stoica a explicat într-o postare cele 10 greşeli din fotografia oficială. Postarea lui Stoica a devenit virală, fiind distribuită, ieri, pe Facebook de peste 1.200 de ori. Între cele mai distribuit postări de pe bloguri se numără şi un text al lui Cabral, despre atitudinea oamenilor în urma tragediilor care au avut loc în ultimele săptămâni, Colectiv şi atentatele de la Paris.

O selecţie de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Bogdanstoica.ro. Topul celor zece greşeli din prima fotografie de grup cu Guvernul Ciolos - 1.287 de share-uri

Din material:

- Nu aşezi niciodată femeile în spate. Niciodată, da? Şi niciodată una lângă alta, in mijlocul grupului. Nu suntem in padure, dupa gratar, si ne temem că tipii care tocmai se apropie vor sa ne fu*ă femeile, si de-aia le-am băgat intre noi.

- Nu aşezi niciodată tipii scunzi în spate. Îi aduci în rândul din faţă şi mai cobori un pic punctul de staţie, să pară că toţi au aceeaşi înălţime.

- Fotografia este atât de varză şi pentru că în cadru aapar şi luminile reci de deasupra podiumului. Uitaţi-vă pe tot netul, dacă mai vedeţi aşa ceva, la nivel de protocol de stat, mănânc poza aia....

- Când pozezi, nu ţii mâinile aşa cum te lasă artrita. Nu te relaxa, pozezi în numele statului român. Aşa că întinzi degetele şi atingi uşor pantalonul. Nu uita nici sa indrepţi umerii, sa inspiri, sa sugi burta, sa lipesti calcaiele...

2. Cabral.ro. Singuri pe strada Urii - 570 de share-uri

Din material:

Nu există subiect pe care să nu avem expertiză. Nu există domeniu în care să fim nesiguri. Nu există temă pe care să n-o atacăm urlându-ne răspicat punctul de vedere. Tragedia din Colectiv şi atentatele de la Paris au reuşit să scoată din noi tot jegul. N-am fost în stare să ne preţuim eroii. L-am văzut desfiinţat de fel-de-fel de blambeci pe Adi Despot, omul pe care poate ar trebui să-l vedem ca pe un erou. A scăpat din foc şi a riscat apoi intrând din nou în infern şi scoţând oameni de-acolo.

3. Lucianmindruta.ro. Suntem prea saraci pentru demnitari asa ieftini - 177 de share-uri

Din material:

Daca vrei sa ramai cinstit, targul pe care ti-l propune statul e prost. Foarte prost. Atat de prost incat un om din business, din clasa mijlocie, pur si simplu NU-SI POATE PERMITE sa-si slujeasca tara.

4. Contributors.ro Audierea Cristinei Guseth. Cine stă în banca acuzării?, un text de Mihai Cusuta - 104 de share-uri

Din material:

O asemenea audiere nu ar putea avea loc în nici o ţară din lumea civilizată. Iar dacă prin absurd un asemenea derapaj ar fi avut loc, sesiunea parlamentară de audiere ar fi anulată imediat, ca ilegală. Devenise de nesuportat. Nu numai pentru candidata care făcea faţă din ce în ce mai greu agresiunii – era ora 8 seara deja, cine ştie de când stătea la parlament, cine ştie ce o fi mâncat, cum o fi dormit nopţile alea de la nominalizare. Nici să priveşti nu îţi mai venea, ştiind că nu poţi interveni.

5. Simonatache.ro. Corupţia ucide. Nesimţirea nu? - 99 de share-uri

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands PRO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus