Skip to main content

O analiză critică despre prima fotografie cu Guvernul Cioloș, sute de distribuiri pe Facebook

 

Sursa captura: Bogdan Stoica
Sursa captura: Bogdan Stoica

Publicitate

Prima fotografie oficială cu noul Guvern a creat rumoare în social media, iar bloggerul și fotograful Bogdan Stoica a explicat într-o postare cele 10 greșeli din fotografia oficială. Postarea lui Stoica a devenit virală, fiind distribuită, ieri, pe Facebook de peste 1.200 de ori. Între cele mai distribuit postări de pe bloguri se numără și un text al lui Cabral, despre atitudinea oamenilor în urma tragediilor care au avut loc în ultimele săptămâni, Colectiv și atentatele de la Paris. 

O selecție de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:

1. Bogdanstoica.ro. Topul celor zece greșeli din prima fotografie de grup cu Guvernul Ciolos -  1.287 de share-uri

Din material:

-  Nu așezi niciodată femeile în spate. Niciodată, da? Și niciodată una lângă alta, in mijlocul grupului. Nu suntem in padure, dupa gratar, si ne temem că tipii care tocmai se apropie vor sa ne fu*ă femeile, si de-aia le-am băgat intre noi.

- Nu așezi niciodată tipii scunzi în spate. Îi aduci în rândul din față și mai cobori un pic punctul de stație, să pară că toți au aceeași înălțime.

- Fotografia este atât de varză și pentru că în cadru aapar și luminile reci de deasupra podiumului. Uitați-vă pe tot netul, dacă mai vedeți așa ceva, la nivel de protocol de stat, mănânc poza aia....

- Când pozezi, nu ții mâinile așa cum te lasă artrita. Nu te relaxa, pozezi în numele statului român. Așa că întinzi degetele și atingi ușor pantalonul. Nu uita nici sa indrepți umerii, sa inspiri, sa sugi burta, sa lipesti calcaiele...

2. Cabral.ro. Singuri pe strada Urii  - 570 de share-uri

Din material:

Nu există subiect pe care să nu avem expertiză. Nu există domeniu în care să fim nesiguri. Nu există temă pe care să n-o atacăm urlându-ne răspicat punctul de vedere. Tragedia din Colectiv și atentatele de la Paris au reușit să scoată din noi tot jegul. N-am fost în stare să ne prețuim eroii. L-am văzut desființat de fel-de-fel de blambeci pe Adi Despot, omul pe care poate ar trebui să-l vedem ca pe un erou. A scăpat din foc și a riscat apoi intrând din nou în infern și scoțând oameni de-acolo.

3. Lucianmindruta.ro. Suntem prea saraci pentru demnitari asa ieftini -  177 de share-uri

Din material:

Daca vrei sa ramai cinstit, targul pe care ti-l propune statul e prost. Foarte prost. Atat de prost incat un om din business, din clasa mijlocie, pur si simplu NU-SI POATE PERMITE sa-si slujeasca tara.

4. Contributors.ro Audierea Cristinei Guseth. Cine stă în banca acuzării?, un text de Mihai Cusuta  -  104 de share-uri

Din material:

O asemenea audiere nu ar putea avea loc în nici o țară din lumea civilizată. Iar dacă prin absurd un asemenea derapaj ar fi avut loc, sesiunea parlamentară de audiere ar fi anulată imediat, ca ilegală. Devenise de nesuportat. Nu numai pentru candidata care făcea față din ce în ce mai greu agresiunii – era ora 8 seara deja, cine știe de când stătea la parlament, cine știe ce o fi mâncat, cum o fi dormit nopțile alea de la nominalizare. Nici să privești nu îți mai venea, știind că nu poți interveni.

5. Simonatache.ro. Corupția ucide. Nesimțirea nu?  - 99 de share-uri

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands PRO

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu