Skip to main content

(P) Un seif din perioada interbelică, transformat în bistro. Ziariștii, bloggerii și oamenii din social media sunt așteptați joi la Bistro Social The Tipping Point.

 
(P) Un seif din perioada interbelică, transformat în bistro. Ziariștii, bloggerii și oamenii din social media sunt așteptați joi la Bistro Social The Tipping Point.
Invitatie Tipping Point Fara Grid Ioana

(P) Un bistro social special se deschide joi, în Centrul Vechi. The Tipping Point este prima structură de economie socială dezvoltată în cadrul Fundației Tinerețe Fără Bătrânețe și vine cu un salon inedit: unul dintre fostele seifuri ale Băncii Elvețiano-Române din perioada interbelică este lounge-ul privat al bistro-ului.

Ziariștii, bloggerii, specialiștii din social media și nu numai sunt invitați la deschiderea The Tipping Point joi, 12 noiembrie, de la ora 18.00,  în Centrul Vechi, pe Strada Smârdan, numărul 9, etaj 1 (vis-a-vis de Banca Națională a României).

Confirmări la adresa de mail ioana@viziticmarketing.ro sau la tel. 0727.436.609

Publicitate

Mai multe detalii, în continuare:

Pe 12 noiembrie vom face cunoștință cu un bistro social special, a cărui denumire, The Tipping Point, se armonizează cu motto-ul ”Little Things Can Make a Big Difference”.

Distincția noului local este redată de faptul că este prima structură de economie socială dezvoltată în cadrul Fundației Tinerețe Fără Bătrânețe, care oferă un exemplu de bună practică inovatoare în România. Fiind vorba de un proiect cu activitate și implicare socială, are parte și de sprijin din partea brand-ului deja sonor, Grand Café Van Gogh.

Pe lângă această valență socială atribuită noului bistro, cosmopolitul și bunul gust întregesc imaginea The Tipping Point, care promite un meniu variat, cu mâncare pe toate gusturile, băuturi speciale și locuri de întâlnire pentru fumători și nefumători, precum şi posibilitatea închirierii spațiului pentru evenimente private sau de tip corporate.

Cireașa de pe tort o reprezintă lounge-ul privat, creat pentru nefumători la subsolul bistro-ului, unde există unul dintre fostele seifuri ale Băncii Elvețiano-Române. Aceasta e o ocazie pentru a redescoperi capitala în spații necunoscute publicului larg, de a interacționa la alt nivel și de a petrece timp frumos, fiind servit de o echipă primitoare, care știe să răspândească zâmbete în jur.

Un alt aspect ce merită a fi menționat e șansa pe care Bistro Social o oferă persoanelor din grupurile vulnerabile, prin faptul că le oferă posibilitatea unui loc de muncă în care să se dezvolte și să întâlnească oameni speciali, din toate colțurile lumii.

Cei care vor să facă o diferență în această zi prin simpla lor prezență la eveniment, sunt așteptați la ora 18:00, în Centrul Vechi, pe Strada Smârdan, numărul 9, etaj 1 (vis-a-vis de Banca Națională a României).

Invitatie Tipping Point Fara Grid Ioana

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu