Skip to main content

Patrizia Paglieri lansează împreună cu Burda România o carte de bucate

 

Pe tocuri în bucătărie este titlul cărţii de bucate ce poartă semnătura chef Patrizia Paglieri. Juratul de la masterChef va scoate cartea cu reţete împreună cu grupul de presă Burda România.

Publicitate

Volumul include şi un interviu cu Patrizia Paglieri: „De la gustul copilăriei şi cafeaua la fierbător, până la obiceiurile şi ritualurile de seară, dar şi definiţia dragostei în viziunea ei, poze în premieră cu familia, cum simte sărbătoarea Crăciunului şi de ce e machiată foarte puternic şi cu ruj roşu, dar şi ce ascunde în poşetă sunt toate cuprinse in paginile noii cărţi”, spun reprezentanţii Burda România.

În partea a doua a cărţii, chef Patrizia Paglieri prezintă secrete şi reţete italieneşti de paste, pizza rapidă, pâine, supe şi creme, clătite, risotto, piept de raţă, cotlete de miel şi deserturi: mousse de ciocolată, panna cotta sau îngheţată.

Fiecare reţetă conţine şi extra info “Secret de Chef”. Cartea “Pe tocuri în bucătărie” este coordonată de Susana Pletea, Director Editorial Burda România, şi poate fi achiziţionată de la orice punct de difuzare a presei, la preţul de 29,99 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus