Skip to main content

Patrizia Paglieri lansează împreună cu Burda România o carte de bucate

 

Pe tocuri în bucătărie este titlul cărții de bucate ce poartă semnătura chef Patrizia Paglieri. Juratul de la masterChef va scoate cartea cu rețete împreună cu grupul de presă Burda România.

Publicitate

Volumul include și un interviu cu Patrizia Paglieri: „De la gustul copilăriei și cafeaua la fierbător, până la obiceiurile și ritualurile de seară, dar și definiția dragostei în viziunea ei, poze în premieră cu familia, cum simte sărbătoarea Crăciunului și de ce e machiată foarte puternic și cu ruj roșu, dar și ce ascunde în poșetă sunt toate cuprinse in paginile noii cărți”, spun reprezentanții Burda România.

În partea a doua a cărții, chef Patrizia Paglieri prezintă secrete și rețete italienești de paste, pizza rapidă, pâine, supe și creme, clătite, risotto, piept de rață, cotlete de miel și deserturi: mousse de ciocolată, panna cotta sau înghețată. 

Fiecare rețetă conține și extra info “Secret de Chef”. Cartea “Pe tocuri în bucătărie” este coordonată de Susana Pletea, Director Editorial Burda România, și poate fi achiziționată de la orice punct de difuzare a presei, la prețul de 29,99 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu