Skip to main content

Pauză de Capatos, Mădălin Ionescu, Las Fierbinți și Dragoș Pătraru, în această seară

 
Pauză de Capatos, Mădălin Ionescu, Las Fierbinți și Dragoș Pătraru, în această seară
dan-capatos-un-show-pacatos

În această seară, a treia de doliu național, mai multe programe obișnuite ale posturilor generaliste nu se vor regăsi în grila de programe. Principalele emisiuni tabloid Un show păcătos și WowBiz  vor face astăzi o pauză. Dan Capatos și Mădălin Ionescu lipsesc de la Antena 1 și Kanal D.

Postul public, TVR 1, a renunțat pentru o zi la emisiunea Starea Nației. Programul prezentat de Dragoș Pătraru este o emisiune de satiră și a fost scoasă în semn de doliu național. În locul ei va fi Liviu Mihaiu, cu o ediție specială a emisiunii Între bine și rău.

Publicitate

Principala schimbare de pe Pro TV este legată de la Las Fierbinți. În locul serialului de comedie vor fi difuzate Știrile Pro TV. Departamentul de programe al Pro TV a decis să păstreze în această seară MasterChef ca într-o zi normală de luni.

La Antena 1 a fost scoasă din grilă pentru ziua de doliu național emisiunea Poftiți de vă iubiți, un show în care subiectul principal sunt nunțile.

La Kanal D, Wow Biz face o pauză. În locul show-ului prezentat de Mădălin Ionescu și Adelina Pestrițu, postul turcesc va difuza o reluare a emisiunii de reportaje Asta-i România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Fiind oameni care nu vor iesi din sfera ignorantei si a ridiculitatii nu ma va mira daca vor face asta! Oricum ma bucur ca emisiunile astea de toata jena nu sunt difuzate in momente ca acestea!
  • Ma gandeam ca apare baubiz cand vor face breaking news cand leo se duce sa puna o lumanare, un interviu emotionant

Trimite un comentariu