Skip to main content

Prima TV, Adevărul, Click! și Asociația Dăruiește Viață au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru victimele incendiului din Colectiv

 
Prima TV, Adevărul, Click! și Asociația Dăruiește Viață au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru victimele incendiului din Colectiv
romania solidara

Prima TV, Adevărul și Click! împreună cu Asociația Dăruiește Viață au lansat campania România Solidară.

Campania își propune să vină în sprijinul victimelor tragediei din seara de 30 octombrie 2015, când în clubul Colectiv a izbucnit un incendiu în urma căruia 32 de tineri și-au pierdut viața, iar alte peste 140 de persoane au fost rănite.

Publicitate

Campania România Solidară își propune să doteze spitalele cu tot ceea ce este nevoie pentru a oferi cel mai bun tratament pentru acești tineri și pentru pacienți cu afecțiuni similare.

Cei care doresc să se alăture campaniei România Solidară pot face donații în contul Dăruiește Viața RO97INGB0000999903477197 – ING BANK sau prin SMS, la numărul 8824*.

Toate fondurile strânse prin intermediul acestei campanii vor fi folosite exclusiv pentru asigurarea tratamentelor răniților și dotarea spitalelor cu tehnica medicală necesară.

Și alte instituții de media au lansat campanii de strângere de fonduri pentru victimele tragediei din Colectiv. Știrile Pro TV au demarat o campanie umanitară împreună cu Crucea Roșie, cu genericul Nouă ne pasă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Iar duminica seara, posturile de televiziune Intact (Antena 1, Antena Stars, Euforia TV, ZU TV si Antena 3) au difuzat simultan teledonul “Romani impreuna” prezentat de Dan Negru si Mihai Gadea. În urma teledonului s-au strâns peste un milion de euro pentru victimele incendiului de vineri seară din Colectiv, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citește și:

Teledonul televiziunilor Intact: s-au strâns peste un milion de euro pentru victimele tragediei din Colectiv

Pro TV și Crucea Roșie, campanie umanitară pentru victimele tragediei din Clubul Colectiv: Nouă ne pasă

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu