Skip to main content

Teledonul televiziunilor Intact: s-au strâns peste un milion de euro pentru victimele tragediei din Colectiv

 
Teledon Intact
Teledon Intact

Duminica seara, posturile de televiziune Intact (Antena 1, Antena Stars, Euforia TV, ZU TV si Antena 3) au difuzat simultan teledonul “Romani impreuna” prezentat de Dan Negru si Mihai Gadea.

Publicitate

Timp de patru ore, peste 40 de vedete, vedete ale trustului (Andreea Berecleanu, Simona Gherghe, Nea Marin, Delia, Nicolai Tand, Dan Capatos, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu, Mirela Vaida, Alina Puscas, Rocsana Marcu, etc.) alaturi de alti artisti, sportivi, cantareti, (Ilie Nastase, Ivan Patzaichin, Nicolae Voiculet, Calin Goia, Marcel Pavel, etc.) au reusit sa adune, pana in momentul de fata, peste 1. 000.000 Euro pentru victimele tragediei petrecute vineri seara in clubul Colectiv.

Cei cinci copii ramasi orfani dupa ce mama lor, femeie de serviciu in clubul bucurestean, a murit in incendiul de vineri noaptea au primit din partea primariei un apartament cu 3 camere.

“Toate sumele colectate în fondul de solidaritate sunt utilizate numai pentru nevoile victimelor. Costurile operaţionale nu sunt achitate din acest fond, ci din alte fonduri ale fundatiei. Pentru început, pentru fiecare familie care a avut o persoană decedată am alocat un buget de 10.000 lei (ajutor de înmormântare). In cursul zilei de ieri au fost virate primele sume. Pe măsură ce avem datele de identificare vom transfera şi pentru celelate familii. În următoarea perioadă, Fundaţia Mereu Aproape va înfiinţa o comisie medicală, cu personalităţi medicale relevante, ce va stabili priorităţile cazurilor medicale şi alocarea sumelor necesare acestora. Sumele donate prin SMS vor fi disponibiile în fondul de solidaritate în termen de minimum 180 de zile, timp necesar colectării şi transferului acestora de către companiile de telefonie”, au declarant reprezentanti ai Fundatiei Mereu Aproape.

Liniile de donare vor fi deschise pana la sfarsitul acestei saptamani. Se poate dona prin SMS la numărul 8848 (2 euro / SMS, TVA inclus), în conturile Fundaţiei Mereu Aproape: CONT LEI: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500, DESCHIS LA BRD / CONT EURO: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500, DESCHIS LA BRD sau de pe reţeaua de telefonie fixă a Telekom: 0 900 900 303 PENTRU A DONA 3 EURO/ 0 900 900 305 PENTRU A DONA 5 EURO/ 0 900 900 301 PENTRU A DONA 10 EURO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tbancu tbancu
    Ionut... vezi ca il ai pe turcescu si pe radu moraru.... numai lucruri adevarate spun respectivii... apropo... ce a facut turcii cu banii donati de lume sa isi faca televziune?
  • Ionut Ionut
    Creier de macac: daca niste jeguri mint, manipuleaza si improasca cu rahat zi de zi, un om cu o minima inteligenta si-ar pune macar o intrebare in momentul in care, aparent, jegul se da drept alb imaculat.
  • quasimodo quasimodo
    unde ma ,om de nimic ? roman frumos si liber, cu creierul zdrente, nici acum nu va potoliti ?
  • marian marian
    sper sa ajunga bani unde trebuie nu intr un cont , stiti voi unde
  • Ady Ady
    Ma bucur ca s-au strâns peste un milion de euro pentru victimele tragediei din Colectiv.Imi pare rau pentru ce sa intamplat in acel club si Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.Va rog sa postati audientele tv asa cum facea-ti inainte si sa reveniti la normal.Pana la urma nu este nimeni vinovat pentru ce sa intamplat.Asa le-a fost destinul.Acum sa nu se supere nimeni dar trebuie sa mergem inainte nu avem ce face.

Trimite un comentariu

sus