Skip to main content

Raluca Moianu: Decizia legata de Dobrovolschi a fost a acționarilor Gold FM

 

Decizia de scoatere a lui Mihai Dobrovolschi de la matinalul Gold FM a fost luata de actionarii statiei, a declarat pentru Paginademedia.ro Raluca Moianu, director de programe.

Publicitate

Ieri, Raluca Moianu i-a transmis lui Mihai Dobrovolschi decizia luata de proprietarii postului de radio.

Raluca Moianu, pentru Paginademedia.ro:

"Actionarii Gold FM sunt cei care au hotarat ca în momentul în care Mihai Dobrovolschi a devenit acționar al unei alte companii care are licențe radio nu mai poate fi prezentator de matinal al unui alt radio. Ca urmare, s-a luat aceasta decizie."

Moianu îi felicita pe cei din echipa Guerrilla pentru licentele castigate: "Ii felicit din toata inima din partea companiei, am scris si in instiintare acest lucru. Credem ca si Gold i-a ajutat foarte mult in acest demers al lor", a spus Raluca Moianu, cea care i-a trimis lui Dobro mesajul actionarilor.

Potrivit datelor de la CNA, licența Gold FM este operată de Expresiv SA, o societate ai cărei acționari sunt Radoway Limited din Cipru, cu 56,25%, Sindicatul Național Petrom-Energie (43,13%) și Nistorescu Conel - 0,62%. 

În spatele acestor companii sunt cei doi copii ai lui Sorin Ovidiu Vintu, Ioana si Ionut. 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • pt ca o parte din actuni sunt detinute de el, oare? "În spatele acestor companii sunt cei doi copii ai lui Sorin Ovidiu Vintu, Ioana si Ionut."

    Gen cand e o stire despre Microsoft se obisnuieste sa se puna si o poza cu Billy...

Trimite un comentariu