Skip to main content

Simona Gherghe către un membru CNA, după difuzarea interviului cu o victimă: "A vorbit pentru că a vrut, a simtit nevoia. A fost realizat cu acordul părinților"

 
Simona Gherghe către un membru CNA, după difuzarea interviului cu o victimă: "A vorbit pentru că a vrut, a simtit nevoia. A fost realizat cu acordul părinților"
Simona_gherghe

Simona Gherghe îi răspunde lui Valentin Jucan, membru CNA, care și-a arătat indignarea față de interviul și imaginile șocante cu una din victimele de la Clubul Colectiv. Într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro, realizatoarea de la Acces Direct explică de ce a ales să difuzeze imaginile cu tânărul a cărui față era bandajată aproape în totalitate.

Publicitate

Simona Gherghe, pentru Paginademedia.ro:

"Mihai a vorbit pentru că a vrut, a simtit nevoia să povestească si sa le multumească celor care l-au salvat.

E un caz special, un copil foarte curajos, care a mers acolo in scaunul cu rotile. De ce nu ar avea si el dreptul să-si spuna povestea, in limitele legii?

Interviul a fost realizat CU ACORDUL parintilor si al profesorului Dan Enescu, de la Spitalul Grigore Alexandrescu, de altfel, prezenți in emisiune (mama in direct, medicul înregistrat)."

Realizatoarea de la Acces Direct spune că "au existat, conform legislatiei audiovizualului, marcaje de protectie, atat pe ecran, cat si in prezentare".

Reamintim că Valentin Jucan a reacționat dur la difuzarea imaginilor șocante:

„Simona Gherghe, chiar nu ai limite? Chiar nu poți dovedi puțin bun simț?? Chiar nu iți poți înfrâna puțin lipsa decenței???”, a fost reacția lui Valentin Jucan, membru CNA, postată pe pagina sa de Facebook, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

"LĂSAȚI ÎN PACE BIEȚII OAMENI !! SUFERĂ DESTUL!! Nu vă este rușine să intrați in saloane peste ei? Nu vă este rușine să profitați de suferința lor? LĂSAȚI-I ÎN PACE! Voi nu vă comportați ca niște adevărați jurnaliști! Vă comportați ca niște hiene!", a scris Jucan.

Integral, punctul de vedere al Simonei Gherghe, după reacția lui Jucan:

Simona Gherghe, către membrul CNA Valentin Jucan:

V-as ruga sa nu mai dezinformați, doar pentru a ieși în evidenta, în spațiul public. De altfel, instituția pe care o reprezentați este în atenția publică chiar în aceste zile, nu trebuie sa faceți eforturi suplimentare, în acest sens. Oamenii cer demiterea membrilor CNA, de câteva zile.

Fireste ca nu va asumați răspunderea. Nu stiu dacă dumneavoastră, personal, ați ajutat in vreun fel, printr-o donație, la efortul național de sprijinire a famililor îndoliate și a răniților. Tot ceea ce am făcut în aceste zile a avut scopul de a sprijini campania de donații. Pe dumneavoastră va deranjează acest lucru, chiar dacă ne-am asigurat că am respectat toate prevederile Codului Audiovizualului.

Nu v-ați deranjat sa verificați, scopul dumneavoastră a fost doar sa jigniți. O sa fac eu informarea, nu pentru dumneavoastră, căci reaua credință de care care dați dovadă este evidentă, de mai mult timp. Pe dumneavoastră o sa va informez doar că, în calitate de membru CNA, trebuie sa dați dovadă de obiectivitate, indiferent de preferintele pentru un post sau altul, fata de o emisiune sau alta.

Haideți sa vedem acum și adevărul.

In primul rând, după cum scrie și pe ecran, este un interviu preluat de la un alt canal al trustului. In al doilea rând, Mihai a vorbit pentru că a vrut, a simtit nevoia să povestească si sa le multumească celor care l-au salvat.

E un caz special, un copil foarte curajos, care a mers acolo in scaunul cu rotile. De ce nu ar avea si el dreptul să-si spuna povestea, in limitele legii?

Domnule Jucan, ar trebui sa-l cenzuram?

Interviul a fost realizat CU ACORDUL parintilor si al profesorului Dan Enescu, de la Spitalul Grigore Alexandrescu, de altfel, prezenți in emisiune (mama in direct, medicul înregistrat).

In al treilea rand, au existat, conform legislatiei audiovizualului, marcaje de protectie, atat pe ecran, cat si in prezentare.

Si, nu in ultimul rand, nu e prima data cand folositi afirmatii jignitoare. Culmea, chiar dumneavoastra, care ar trebui sa fiti garantul unui limbaj decent si lipsit de antepronuntari.

Va anunț, pe aceasta cale, ca va voi acționa în justiție pentru afirmațiile și insinuările facute. Daunele pe care sper că veți fi obligat sa le achitati, le voi dona familiei acestui copil. În acest fel, veți face și dumneavoastră un bine societății.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Jucan asta are ceva studii de televiziune,media etc ? Ce din cv ul lui il recomanda in functia pe care o are! Cei din strada cer schimbarea sistemului,iar Jucan e parte a acestui sistem fiind numit politic
 • Ce dezinformeaza gherghe.... lumea cere demisia sefei CNA. Sa iti fie rusine si sper sa ti se intoarca tot raul facut cu mizeria aia de "emisiune". Numai Jucan mai are bun simt din tot CNA-ul?!
  @Mihai: corect, s-ar bate toata ziua in vome
 • Era de așteptat că acesta va fi răspunsul SG.
  Pe care nu prea a interesat-o argumentația juridică a membrului CNA.
 • Amice, tu care ești patriarhul parașutelor și maneliștilor nu nu ai sa afli ce înseamnă"indecență " nici dacă ai pune la muncă silnică toti cei 3-4 neuroni ce mor de singurătate în bostanul "da haloin", ce-ti tine loc de cutie craniană!
  Aici este vorba de respectarea legii ( stim ca intact nu prea se deranjeaza cu asemenea probleme), care interzice imagini cu victime, de genul celor prezentate de gherghef, cu o singură excepție, indiferent de acceptul victimei/rudelor. Altfel spus, dacă vei ajunge vreodată mutilat in spital, chiar dacă neamurile tale dau declarație notariala ca te vor pe post de mumie la tv, nu se poate.
  Astia ca voi mâine transmit live deshumarea zavorancei urmat de un concurs de numărat viermi , ca fi'sa'i de acord
 • Asta e problema ? Ca doar unul a reactionat? Gherghe Simina asta a ajuns cea mai josnica si mizerabila persoana din televiziune. Sa se marite cu Capatos! Ar face un cuplu de vome!

Trimite un comentariu