Skip to main content

10.000 de lei cash! Bursa de Valori, emisiune cu Vocea României model

 
Vocea Romaniei
Vocea Romaniei

Iniţiativă inedită a Bursei de Valori Bucureşti. BVB va lansa in ianuarie un show TV al carui scop va fi promovarea educatiei financiare in randul populatiei, scrie Wall-Street. Emisiunea-concurs va fi organizata in parteneriat cu mai multe institutii financiare si va fi transmisa de una dintre principalele televiziuni romanesti.

Publicitate

“Ne dorim sa avem poate peste 1.000 de persoane care sa participe live la emisiune si care sa raspunda electronic la o serie de intrebari financiare. Vrem sa fie ceva pe modelul ‘Vocea Romaniei’, ceva nou, care sa capteze atentia publicului larg, si care sa fie facut sub patronajul Ministerului de Finante, al Educatiei, al BNR si ASF”, a declarat Zuzanna Kurek, specialist in cadrul departamentului de relatii cu investitorii al Bursei de Valori Bucuresti, citată de Wall-Street.

Raspunsurile la emisiunea-concurs organizata de BVB vor fi comentate de un juriu format din personalitati din domeniul financiar romanesc dar si din vedete, o parte dintre acestea urmand sa se afle si in randul respondentilor. In public se vor afla participanti din mai multe categorii, printre care elevi, studenti, manageri sau pensionari.

Premiul cel mare va consta in 10.000 de lei cash. Emisiunea va avea cel mai probabil o singura editie anuala, notează Wall-Street.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus