Skip to main content

VIDEO. Antena 1 lansează un sitcom după un format internațional: Camera Café. Carmen Tănase va fi în distribuție

 
VIDEO. Antena 1 lansează un sitcom după un format internațional: Camera Café. Carmen Tănase va fi în distribuție
Postul Antena 1 anunță difuzarea unui nou serial sitcom, după un format internațional, “Camera Café”. Producția de 30 d eminute va fi difuzată din 12 decembrie, în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 12:30. 

Având la bază un format internațional, acesta spune povestea unei firme de organizat evenimente în incinta căreia se instalează un tonomat de cafea. Intrigile și acțiunea se vor țese chiar pe holurile care găzduiesc acest aparat, iar situațiile și întâmplările amuzante nu se vor lăsa deloc așteptate.

Din distribuția “Camera Café” fac parte Doru Ana, în rolul directorului firmei, Carmen Tănase, asistenta directorului, Adriana Trandafir, femeia de serviciu, Mădălin Mandin, instalatorul, dar fiecare episod va avea și invitați speciali.

Stela Popescu, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, CRBL și Florin Ristei sunt câteva din vedetele care vor completa distribuția. “Este un format dinamic, bine scris, haios, tinerii aleși sunt absolut minunați, asa că acest sitcom este o variantă perfectă pentru zilele de weekend”, a declarat Carmen Tanase.

Publicitate

În continuare, un episod a variantei în franceză a Camera Cafe: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu