Skip to main content

BLOGOSFERĂ. România e a treia echipă a lumii la handbal, o postare distribuită de peste 600 de ori

 
BLOGOSFERĂ. România e a treia echipă a lumii la handbal, o postare distribuită de peste 600 de ori
handbal-feminin-europene-afp

BLOGOSFERĂ. Evoluția echipei României de handbal la Campionatul mondial a dat cea mai distribuită postare la capitolul bloguri. România e a treia echipă a lumii la handbal de pe lead.ro a fost distribuită ieri de peste 630 de ori. 

Publicitate

Și Simona Tache de la Cațavencii a intrat în top, cu o postare de sezon „5 lucruri pe care să NU le faci de Crăciunul ăsta”, care a avut peste 330 de share-uri.  

O selecție de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:
 

1. Lead.ro - România e a treia echipă a lumii la handbal! Fetele și-au luat bronzul prin victoria clară cu Polonia - 635 share-uri pe Facebook

Din postare: 

România obține medalia de bronz la Campionatul Mondial de Handbal. Echipa națională învinge Polonia și primește răsplata meritată pentru frumoasa campanie din Danemarca.

2. Simonatache.ro5 lucruri pe care să NU le faci de Crăciunul ăsta - 339 share-uri pe Facebook

Din postare: 

Ești genul care respectă cu sfințenie tradițiile, dar anul ăsta ai vrea niște sărbători deosebite, speciale, altfel? Iată câteva lucruri pe care ai putea să nu le mai faci, ca să ai cel mai original Crăciun: NU mai găti An de an, în jur de 25 decembrie, îți petreci 3 zile și trei nopți în bucătărie. În prima zi, înfășori despletită un număr de sarmale echivalent cu ultimul report Loto, la categoria I, iar noaptea icnești și transpiri, în timp ce frămânți cozonacii și îi lovești nervoasă de lighean, la unison cu toate vecinele tale.

3. VoxPublica - Solicit demisia președintelui Consiliului Județean Gorj, domnul Ion Călinoiu, pentru acte de cruzime față de animale, un text de Remus Cernea - 225 share-uri pe Facebook

Din postare

Președintele Consiliului Județean Gorj, domnul Ion Călinoiu, a organizat și a participat zilele trecute la torturarea și uciderea cu cruzime a unui animal în fața unor copii instituționalizați, de vârste mici

4. Razvanpascu.ro - Ce sa vizitezi intr-un weekend in judetul Covasna – Tinutul Conacelor? - 58 share-uri pe Facebook

- Playtech - La ce ajută și care sunt diferențele dintre NTFS, FAT32 și exFAT - 58 share-uri pe Facebook

5. Gadget.ro - Proiect de lege: Închisoare de la 2 – 5 ani pentru modificarea kilometrajului automobilelor - 42 de share-uri pe Facebook

Din postare: 

Un proiect de lege a ajuns în Senat și propune pedeapsa cu închisoare de la 2 – 5 ani pentru: “înşelăciune privind date sau caracteristici ale vehiculelor”. Motivația unei astfel de legi rezidă în creșterea siguranței pe drumurile publice, dar și în protejarea clienților.

 
Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
 
Facebrands logo
 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu