Skip to main content

Eliminat la Vocea României anul trecut, Florin Răduță este marele câștigător la X Factor anul acesta

 
Eliminat la Vocea României anul trecut, Florin Răduță este marele câștigător la X Factor anul acesta

N-a fost Vocea, dar a avut factorul X. Concurentul lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, este marele câștigător al celui de-al cincilea sezon al show-ului X Factor de la Antena 1. Concurentul lui Ștefan Bănică va primi marele premiu de 100.000 de euro. 

Publicitate

Florin Răduță a concurat și la Vocea României anul trecut, când a intrat în echipa Loredana, însă a fost eliminat în galele live. 

În finala din aces an a show-ului au intrat doar concurenți din echipa lui Ștefan Bănică și Horia Brenciu. Delia nu a intrat cu niciun concurent. În finala de vineri seara, cele două trupe ale lui Brenciu - B52 și Bravissimo - au fost eliminate, la votul publicului, iar Xenia Chitoroagă și Florin Răduță, ambii în echipa lui Ștefan Bănică, au intrat în Duelul Final. 

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mi-au placut cele 2 trupe ale lui Brenciu. Credeam ca una din ele va cistiga.
    Pustoiaca nu a cântat cine știe ce în finală...iar Florin, care nu te dă nici el pe spate, sper să nu aibă probleme cu cei de la Pro, a se citi vreo clauză în contractul cu Vocea României, cum că nu ar fi avut voie să participe ulterior la o altă competiție similară.
  • Foarte bine punctat!!! Tot au tinut-o 'langa' ca baiatul-ospatar, nu a mai aparut nicaieri, senzational si alte cuvinte de bine... Dar la o simpla cautare pe GOOGLE caci mitea publicului este scurta (din pacate), puteai vedea ca a mai aparut si la Pro... In fine...baiatul voce n-avea dar nu imi placea nici sa castige Brenciu din nou caci e prea plin de el.. Sper sa auzim si un cantec prelucrat pe computer ca sa vedem potentialul pe radio canaci la XFactor VOCEA NU CONTEAZA! (Asta e dictonul lor)

Trimite un comentariu