Skip to main content

CNA a aprobat transformarea radioului H FM în Seven, cu Mihai Găinușă la matinal

 
CNA a aprobat transformarea radioului H FM în Seven, cu Mihai Găinușă la matinal
Gainusa, despre radioul de acum zece ani

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi schimbarea numelui postului H FM în Radio Seven. Postul de radio a fost reprezentat în fața membrilor CNA de omul de radio Bogdan Strătulă, care ocupă funcția de director al postului, și de Mihai Găinușă, care se va ocupa de matinalul „7 Dimineața”. 

Bogdan Strătulă, directorul radioului: „Încercăm să facem un radio apetisant pentru București, un radio foarte legat de mediul cultural și universitar din București, cu un matinal pe care toți cei care au copii aici îl pot asculta cu copiii în mașină. Sperăm să fim un suflu nou și o alternativă bună pentru piața din București.

Colegul Marius Vintilă va face emisiunea de după amiază. Avem o linie în structura de programe, în care vrem să redescoperim vocile la radio. Tocmai din această cauza procentul cultural este destul de înseamnat în aceastră structură.

Priumul venit este domnul Marius Chivu care o să ne arate că oputem vorbi despre o carte și să facem entertainment în același timp. În general vom fi foarte legați de orașul București și de activitățile cultural-universitare din București.”

Publicitate

Radio HFM este operat de societatea Mass Media România de Mâine, ai cărei asociaţi sunt: Fundaţia România de Mâine (21 membri fondatori; Preşedinte: Aurelian Bondrea) – 50.0361% şi Universitatea Spiru Haret – 49.9639%.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Putere mica de cand lea furat Piratii auerului emitatoru cel vechi elenos in 2009 :) .... Unu de 1kw nu ar strica si alte antene sau locatie :)
  • Odata cu aceasta schimbare ar fi bine sa schimbe si locatia de emisie, de preferat o locatie care dispune de o inaltime mult mai mare pentru antene. H FM nu se poate asculta oriunde in Bucuresti, are foarte multe zone unde receptia este foarte slaba

Trimite un comentariu