Skip to main content

Dan Andronic, proprietarul EVZ și Capital, reținut pentru 24 de ore

 
Dan Andronic, proprietarul EVZ și Capital, reținut pentru 24 de ore
Foto B1
Dan Andronic, directorul general și asociat majoritar al cotidianului Evenimentul Zilei, şi omul de afaceri Claudiu Mateescu au fost reţinuţi, joi dimineaţă, de procurori, după mai multe ore de audieri la sediul DNA Braşov, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Ilfov, anunță Mediafax.

Procurorii DNA Braşov au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Dan Andronic, directorul general al cotidianului Evenimentul Zilei, şi al lui Claudiu Lucian Mateescu, directorul general al dezvoltatorului imobiliar Impact, cei doi fiind duşi în arestul Poliţiei Judeţene.

Anterior, procurorii anticorupţie i-au reţinut, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri, pe omul de afaceri Remus Truică şi pe fostul consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu, Marius Marcovici.

Dan Androni a ajuns la sediul DNA, în jurul orei 22.30. Procurorii DNA Braşov au făcut percheziţii la locuinţa şi la o casă de vacanţă deținute de Andronic. 

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Hei,daca era unul de la antene sau ziarul lui Voiculescu sa vezi comentarii pe aici.Asa .... liniste totala.Apoi stai si te intrebi despre postaci platiti si altele.

Trimite un comentariu