Skip to main content

Digi World va difuza un documentar, producție proprie, despre laserul de la Măgurele

 
Digi World va difuza un documentar, producție proprie, despre laserul de la Măgurele
Digi World lansează un documentar produs „in house” despre laserul de la Măgurele, producție la care s-a lucrat mai bine de doi ani. „Frontierele luminii”, documentarul producţie proprie Digi World, va fi difuzat vineri, 18 decembrie, de la ora 20.00.

În România, la Măgurele, se dezvoltă un proiect de 300 de milioane de euro, unic în lume. 

„Este un început. Este o promisiune a ceea ce vom face noi de aici înainte şi este un fel de promisiune a Institutului de Fizică Atomică, cel care va avea pe mână această supertehnologie”, spune Iulian Pană, producător general Digi World.

Echipa Digi World, care se ocupa de producţiile proprii pentru canalele de documentare din portofoliul RCS & RDS, este formată din: Andrei Dobrescu( regie), Raluca Ungureanu( regie) ; Imagine: Dan Ene, Gabriel Necșulescu, Dragoș Stoica, Adrian Damian, Eugen Șimonia, Mircea Petculescu, Andrei Captarenco; Andrei Dobrescu și Anca Grădinariu -Scenariu; Editori imagine: Sergiu Mihăescu, Laurențiu Enculescu, Alexandru Rupa, Claudiu Gradea, Voice Over: Iuliana Dalica, Producător: Iulian Pană. 

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Felicitari! Urmaresc de ceva timp canalele de documentare DIGI. Sunt foarte bune! Au mai avut cateva productii proprii reusite si abia astept sa o vad si pe aceasta. Ma bucur ca in Romania se face televiziune si pentru cei care nu vor sa vada doar scandal, circ si chilotareala. Si ca cineva face documentar romanesc!

Trimite un comentariu