Skip to main content

Interviu de colecție, cu întrebări pe măsură: Partenera de viață a lui Dan Voiculescu, la Antena 3. Adi Ursu: "veți descoperi un om pe care cred că îl veți pune printre preferații dvs"

 
Interviu de colecție, cu întrebări pe măsură: Partenera de viață a lui Dan Voiculescu, la Antena 3. Adi Ursu: "veți descoperi un om pe care cred că îl veți pune printre preferații dvs"

FOTO-VIDEO. Interviu de „colecție” la Antena 3: Prin intervievat, prin filmul care l-a precedat, dar și prin prestația ziaristului, în acest caz Adrian Ursu. Le vom lua pe rând:

1. De colecție datorită intervievatului: Liana Voiculescu, partenera de viață a lui Dan Voiculescu

2. De colecție și prin filmul care a precedat interviul: un colaj-omagiu cu imagini cu Dan Voiculescu în ipostaze familiale, în mijlocul copiilor, zâmbind cald, dansând, îmbrățișând elevi, totul asezonat cu o muzică pe măsură și cu texte care scoteau în evidență "principiile de viață": "onoare, demnitate, curaj, dragoste, generozitate, grijă". 

3. Prestația jurnalistului Adrian Ursu a fost de remarcat. Și-a început emisiunea printr-un monolog despre tristețea oamenilor nevoiți să-și petreacă singuri sărbătorile, a anunțat că vom "descoperi un om pe care cred că îl veți pune printre preferații dumneavoastră" și a avut grijă să cinstească, prin întrebările puse, memoria patronului aflat acum în închisoare: "A fi curajos și a fi demn a devenit, iată, un lucru de sancționat într-o țară care a fost atât de strâmb condusă și răsturnate valorile. Credeți că regretă că a fost fidel acestor idei? La un moment dat te poți întreba de ce să nu faci un compromis?"

Publicitate

O trecere în revistă a interviului luat de Adrian Ursu:

„Veți descoperi un om pe care cred că îl veți pune printre preferații dumneavoastră", a anunțat Adi Ursu în deschidere, înainte de a începe discuția cu Liana Voiculescu.

Partenera de viață a lui Dan Voiculescu a avut prima apariție televizată într-un interviu acordat lui Adrian Ursu la emisiunea Secvențial. 

În timpul interviului de peste 40 de minute, pe burtieră au rulat titluri precum: „Destăinuiri tulburătoare la 506 zile după Telepatia”, „Secretul rezistenței familiei Voiculescu”, „Lecții de curaj în fața abuzului”, „Liana Voiculescu: de ce l-am iertat pe Băsescu”. 

Adrian Ursu, în deschiderea emisiunii Secvențial a ținut un monolog despre importanța petrecerii sărbătorilor alături de cei dragi în condițiile în care mulți alții au trecut singuri prin aceste sărbători. „Vă invit să priviți acest dialog și credeți-mă, veți descoperi un om pe care de-acum în colo cred că îl veți pune printre preferații dumneavoastră”, a spus Ursu. 

- Sper că ați petrecut zile frumoase de Crăciun. A fost liniște, a fost bucurie în casele dumneavoastră. V-ați putut relaxa și într un fel aduna așa gândurile despre cât de bine este să fii alături de cei pe care îi iubești, despre cât de important e să-ți aduci aminte de ei în fiecare zi a anului. Ce important e... mai ale gândindu-ne că sunt mii, zeci de mii de oameni care au trecut singuri prin aceste sărbători, care au familiile spulberate în colțuri ale lumii sau care cine știe ce nenorocire i-a făcut să nu-i aibă pe cei dragi alături. Cred că ar trebui să ne gândim la ei în aceste zile și să le transmitem puțin din căldura din sufletul nostru atât de pline acum când avem bucura nașterii Domului și a tuturor celorlalte sărbători în sufletele noastre. 

Vreau să vă fac cunoștință astăzi cu un om pe care nu l-ați mai întâlnit, nu-l vedeți pe ecranele televizoarelor, nici nu a apărut până acum în vreun dialog de presă. Dar e un om care a învățat mult, a învățat să fie luptător , a învățat să reziste și a învîțat, mai ales, cât de important este să le transmiți și altora din energia ta. 

O să vă întâlniți astăzi cu doamna Liana Voiculescu, femeia alături de care profesorul Dan Voiculescu, în toți acești ani, a dus marile bătălii, cu care și-a împărtășit gândurile, îngrijorările și bucuriile, care alături de mulți alți români, în aceste zile de sărbătoare n-a fost cu toată familia alături, pentru că știți bine că pe 8 august 2014 cineva i-a separat. 

Vă invit să priviți acest dialog și credeți-mă, veți descoperi un om pe care de-acum în colo cred că îl veți pune printre preferații dumneavoastră. 

Din interviul cu Liana Voiculescu:

Adrian Ursu: Au trecut 506 zile...

Liana Voiculescu: Eu nu le-am numărat și nu le număr pentru că am o anumită concepție legată de lucrul acesta, consumul sufletesc ar fi imens. 

Liana Voiculescu: „Ajungând la o mănăstire din Ardeal, părintele stareț m-a rugat privindu-mă în ochi foarte puternic să-i spun că l-am iertat pe Băsescu. S-a uitat atât de pătrunzător în ochii mei încât nu am putut să spun nu.”

Adrian Ursu: „(...) A fi curajos și a fi demn a devenit, iată, un lucru de sancționat într-o țară care a fost atât de strâmb condusă și răsturnate valorile. Credeți că regretă că a fost fidel acestor idei? La un moment dat te poți întreba de ce să nu faci un compromis?

Liana Voiculescu: „Pentru Dan, nu a existat compromisuri. Probabil că dacă ar fi făcut compromisuri, nu ai fost aici. Tentații din partea altora știu că au existat, dar nu în ce-l privește. m-ați întrebat mai devreme dacă regretă, Dan iubește foarte mult oamenii, după cum se știe el a făcut fundații, se ocupă de copii supradotați, dar și de oamenii în vârstă, ori pentru toți acești oameni, nu are cum să aibă regrete. Cred că va merge pentru acești oameni până la sfârșit.”

Liana Voiculescu: „Eu nu pot să mă ridic la nivelul lui, totuși, el e unic așa cum este și este un om extrem de curajos, însă ce mă ajută pe mine foarte mult este că eu am 10 ani de armată. Eu am făcut școală și instrucție ca orice miliatr, chiar mai mult decât atât, am avut responsabilități foarte mari. În clipa în care el a plecat, nu am făcut decât să mă întorc la cea de dinainte de a-l cunoaște și să fac lucrurile cu o forță incredibilă. M-a surpins chiar și pe mine pentru că trecând atâția ani, nu crezi că mai ești în stare.”

„Când ai lângă tine un bărbat atât de puternic, e greu să crezi că ai putea să faci față și singură. Cu toate astea, Dumnezeu mi-a oferit marea șansă să trec. Am pentru ce, am pentru cine și-l aștept cu înfrigurare să vină acasă”

Adrian Ursu: Va veni și cred că va fi mândru de felul în care ați luptat în toată perioada aceasta.

GALERIE FOTO 

VIDEO. Interviul cu Liana Voiculescu, luat de Adrian Ursu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @ F ura? nu imi permit sa imi consum energia astfel. iar problema e mai degraba de moralitate. ne putem imagina povestea expusa in media intr-o tara civilizata? un personaj grotesc implicat intr-o poveste de amor, expusa publicului? care ar fi sensul sa te uiti la doi soareci care se iubesc? ar interesa pe cineva sa vada asa ceva? brrrr
  • Limbile plasate de acest pupincurist mizerabil au fost cu siguranta resimtite de anusul varanului. Sper ca si gadea si celelalte erori genetice, slugi ale lui felix, alaturi de cameluta, sa i se alature in 2016 la bulau. LA MULTI ANI VARANE! ACOLO SA PUTREZESTI!
  • varane, la multi ani in puscarie, ursule, la mai multe limbi in curu varanului iar pentru marracuca varanului, nu ai de ce sa-l ierti pe Basescu duduie nu Basescu l-a pus pe securistul felix sa fure statul ca un mafiot securist ce este.
  • @b : eu cred ca tu si Olga aveti niste probleme, mai ales de umanitate. dupa ce le rezolvi, putem vorbi despre alte lipsuri. nu e treaba nimanui cine pe cine iubeste. paginademedia a publicat un material despre un interviu problematic. olga a publicat un comentariu josnic ce ataca o femeie doar pentru ca iubeste un anume barbat. nu am niciun fel de simpatie pentru comunisti, Dan Voiculescu sau Antena, dar asemenea comentarii care depasesc cu mult limita bunului simt ar trebui taxate. revin la mesajul initial. mai usor cu ura.
  • 'F' sigur ai niste probleme si mai ales niste lipsuri, de cultura si educatie. Parintii tai in caz ca au fost 'comunisti' au fost din obligatie si nu din convingere iar bunicii au trait niste jafuri si colectivizari de 'colectie'. Referitor la asa zisa dragoste a 'tovarasei' de viata, asa cum bine ne spune la sfarsitul articolului, are pentru $E sa astepte!
  • ce ura la unii. eu inteleg ca nu il placi pe Dan Voiculescu, dar sa scrii un comentariu ca al Olgai trebuie sa ai niste probleme. Olga, si mama si tatal tau erau comunisti cand te-au facut. daca esti prea mica, atunci sigur bunicii tai erau. sa inteleg ca ei nu aveau voie sa se iubeasca? :))
  • Intrebarea care se pune este: ce fel de femeie poate fi aceasta care iubeste un om cum este acest Voiculescu-produsul tipic al comunistilor, al securistilor, fara caracter, cinic, ticalos, tradator de familie, turnator de neamuri, care calca pe cadavre doar sa-i fie lui bine. Merita un astfel de om respect sau cu atat mai mult iubirea unei femei? STA BINE LA PASTRARE ACOLO UNDE ESTE.LA MULTI ANI!!!

Trimite un comentariu