Skip to main content

Posturile regionale Digi 24 îşi reduc programul local. Vor redifuza mai mult Digi 24 București

 
Posturile regionale Digi 24 îşi reduc programul local. Vor redifuza mai mult Digi 24 București

Posturile regionale Digi 24 îşi reduc programul local de la 60% la 10%, potrivit unei solicitări de modificare a structurii de programe depuse de RCS&RDS la CNA. Canalele regionale vor retransmite în proporție de 90% programul stației Digi 24 București. 

Potrivit reprezentanților Digi 24, stațiile regionale au renunțat la una dintre emisiunile locale, "Recrutat în...(numele localității unde emite postul), și la videotextul care era difuzat noaptea și în weekend. Posturile din teritoriu vor rămâne, în schimb, cu jurnalele de știri locale.

Publicitate

În procentul de 60% al programului local difuzat de posturile regionale intrau emisiunile proprii și reluările acestora. 

Pe lângă solicitarea de modificare a structurii de programe, care a fost votată în unanimitate de membrii CNA prezenți la ședința de astăzi, RCS&RDS a mai depus o solicitare de transformare a ultimei stații locale în stație regională. Este vorba de postul Digi 24 Galați

RCS&RDS deține opt stații regionale în următoarele localități: Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Craiova, Iași, Oradea și Timișoara

La ședința CNA de astăzi au participat Florin Gabea, Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Monica Gubernat, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu. 

Paginademedia.ro a scris încă din luna septembrie de planurile Digi 24 de a-și reduce programul local, când a anunțat o serie de disponibilizări la stațiile din Craiova și Timișoara.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Acum emit numai doua ore,mai bine nu inchideau TVS Oradea ce emitea din 1993 si avea 15 ore pe zi.
  • Digi 24 Bucuresti chiar este un post de stiri foarte bun. La capitolul imagine si echidistanta stau cel mai bine. Nu am inteles pana acum de ce au deschis statiile locale sau regionale. Productia lor a fost si este, una foarte slaba, in plus infotextul acela era absolut jenant. Ori au vrut sa se califice la licitatiile pentru licentele terestre hd si atunci trebuiau sa dovedeasca ca au acoperire nationala, ori au vrut sa spele banii. Fiecare statie locala are in dotare echipamente in valoare de aproximativ un milion de euro. In traducere sa intelegem ca in primavara vor fi din nou disponibilizari masive nu?
  • Daca ar fi dupa profit,multe ar trebui inchise! La ce management catastrofal are Digi,cred ca toate sunt in pierdere.Dar,de suferit vor suferi tot amaratii de rand si nicidecum conducerea!
  • Inchideti posturile ca nu faceti profit, ajungeti la o intelegere pentru Champions League si Europa League la Digi Sport.

Trimite un comentariu