Skip to main content

Digi24 Craiova şi Timişoara renunţă la o parte din oameni şi pregătesc reducerea programului local

 
regie emisie televiziune digi24
regie emisie televiziune digi24

Reduceri la staţiile locale Digi24 din Craiova şi Timişoara. Conducerea postului a decis să renunţe la o parte din angajaţii celor două televiziuni locale, potrivit informaţiilor paginademedia.ro. Angajaţilor restructuraţi le-a expirat sau urmează să le expire contractele cu RCS şi nu vor mai fi  prelungite.

Publicitate

Câţi oameni au plecat: În cazul staţiei de la Timişoara ar fi vorba de patru oameni, în timp ce la Craiova, şapte persoane au rămas fără locul de muncă.

Totodată, reducerile afectează şi programele locale. Din informaţiile paginademedia.ro urmează să se renunţe la cea mai mare parte a emisiunilor locale. Astfel, se va păstra câte un talk-show şi câte un jurnal de ştiri locale, restul conţinutului fiind preluat de la staţia de la Bucureşti.

De menţionat că este al doilea val de reduceri din acest an. Primul val a fost la începutul anului, când fiecare staţie locală a renunţat la aproximativ zece oameni fiecare (din 40 cât aveau în medie).

Reţeaua Digi are, pe lângă televiziunea de ştiri de la Bucureşti, opt staţii locale, la Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea şi Timişoara. De menţionat că posturile din Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea şi Timişoara sunt în lista must carry a staţiilor locale, ceea ce înseamnă că trebuie să fie preluate de toţi cabliştii. La fel şi Digi24 la nivel naţional.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Popy Popy
    Cate ore acoperite cu productie proprie au statiile locale? Cu cate vor mai ramane, aud? Nu vezi nimi la ei doar reluari si stiri rasuflate facute dupa ce apar in presa locala la altii le vezi si la ei dupa 2-3 zile sau mai mult. Se umfla in pene ca se extind dar au dat jumatate din osmeni afara.
  • iulia1 iulia1
    Unde vezi tu videotext 22 din 24 ore.?
  • iulia1 iulia1
    Digi is No.1. Telekom baga bani in reclame si cati se aboneaza la ei ? Majoritatea au DTH si sunt din mediul rural + ceva pensionari care inca au telefon fix.
  • geo geo
    Bundesliga se vede pe Eurosport, Premier League la fel...Dolce transmite unul-doua meciuri pe etapa din cele 2 campionate...deci nu bate câmpii...Dolce și-o va lua în freză cu CLeague și cu ELeague, pentru că nu avem echipe românești...și se va vedea în audiențele din această toamnă, când nu vor intra în primii 10...pentru că acoperirea este proastă și puțină lume mai pune botul la vrăjeli scumpe. Poți să închei colaborarea cu oricine, chiar de mâine...

    Comparati programul de azi - Dolce pe canalele sale nicio transmisie in direct http://www.dolce-sport.ro/program/?post=ds&zi=2015-09-03
    Digi - pe 3 canale - 4 meciuri de fotbal - calificari Campionatul European + meci serie A din Brazilia http://www.digisport.ro/Program/

    Deci la ce te uiti la Dolce in seara asta...la talk-show si la reluari?
  • goagal goagal
    Digi e in cadere libera. A bagat banii abonatilor in fel de fel de televiziuni locale de 2 lei, in loc sa investeasca in Premier League, Champions League, Europa League etc. Dolce le-a luat fata cu Bundesliga, Premier League, Champions League, Europa League si ... 4 canale de sport. Digi 24 e plictisitor si irelevant, Digi Film reia filmele la greu, Digi Sport transmite meciuri inclusiv online, doar pentru abonatii lor. Colac peste pupaza au inceput sa bage si reclame in timpul meciurilor, de parca toata lumea ar fi abonata la ei. Abia astept sa inchei colaborarea cu Digi.
  • Adrian Adrian
    Indiferent de durata contractului, dovada restructurarilor este data de faptul ca nu mai angajeaza pe nomeni in locul celor care termina contractul. E o disponibilizare mascata.
  • Eugen Eugen
    La Timisoara este videotext 22 din 24 ore. Restul niste talkshow-uri neinteresante si stiri locale 30 de minute. Dar parca se vorbea ca CNA a aprobat ca statiile locale sa se transforme in regionale ???

    Nu e vorba de prabusirea RCS ci faptul ca televiziunea e in general in cadere libera, informatia vine de pe internet, cu atat mai mult statiile locale. Ma mir ca RCS a investit in statii locale acum, statiile locale erau la moda in anii 90
  • geo geo
    Sunt angajări pe perioadă determinată - de 6 luni - perfect legale.
    Omul semnează și de la început știe cât stă / ori, după caz, lucrează, minim 6 luni.
    Orice contract pe perioadă determinată se poate prelungi ori transformat în contract pe perioadă nedeterminată.
    Subscriu...calitatea programelor locale lasă de dorit, de multe ori.
    De exemplu nu mă uit la ”talk-showurile” celor din Galați...pentru că aduc doar oameni din Galați iar eu care locuiesc în Focșani sau Brăila nu mă pasionează...și așa majoritatea știrilor lor se bazează pe fapte expuse în presa locală din Galați și din județele pe care le acoperă, din zilele precedente.
  • Ionescu Ionescu
    Vor fi inchise toate canalele regionale si se vs intra pe anumite trondoane orare pe canalul principal? Ce semnsl de prabusire dau cei de la RCSRDS ca sa fuga toti de telefoanelele lor proaste.
  • Adi Adi
    Adica si astia de la Digi sunt tzepari? Si astia fac angajari pe 6 luni si apoi primesti un sut in fund? Ce nesimtire!
  • geo geo
    Era de așteptat.
    Și la celelalte stații se va proceda la fel, probabil...
    După modelul Pro tv.

Trimite un comentariu

sus