Skip to main content

Redactorul-șef Wall-Street.ro a fost numit secretar de stat pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii

 
Redactorul-șef Wall-Street.ro a fost numit secretar de stat pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii
Claudiu Vrînceanu - Foto: Wall-Street.ro
Claudiu Vrînceanu (31 de ani), redactorul-șef al Wall-Street.ro a fost numit secretar de stat pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (IMM), în cadrul Ministerului Economiei, Comertului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, anunță Wall-Street.ro.

Numirea a fost făcută de premierul Dacian Cioloș și a fost publicată în Monitorul Oficial. „Activitatea va însemna înlesnirea dialogului dintre mediul public și comunitatea de business, dezvoltarea de programe pentru IMM-uri și inițierea de strategii pentru dezvoltarea mediului de afaceri", a scris Claudiu Vrînceanu, pe blogul sau personal.

Claudiu Vrinceanu lucreaza de aproape 11 ani in presa de business, iar in 2005, alaturi de fondatorii si actionarii InternetCorp, a pus bazele Wall-Street.ro, publicatie pe care a condus-o pana in prezent din functia de redactor-sef si project manager.  

Claudiu Vrînceanu a absolvit in 2007 Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, iar in anul 2011 si-a incheiat studiile la Facultatea de Stiinte Politice (specializarea Sociologie) la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA). De asemenea, Claudiu Vrinceanu a incheiat cursurile programului de EMBA ale Maastricht School of Management.

Publicitate

El a fost membru al board-ului Global Entrepreneurship Week Romania , eveniment care reuneste anual comunitatile antreprenoriale din toata lumea si sustinator implicat prin proiecte al Fundatiei Romanian Business Leaders, organizatie care doreste sa contribuie la imbunatatirea politicilor publice prin transfer de know how din mediul privat spre sectorul public. El a lucrat la realizarea Ghidului Practic pentru Antreprenori, o carte despre antreprenoriat scrisa colectiv de oameni de afaceri din Romania, membri ai comunitatii Romanian Business Leaders.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu