Skip to main content

S-au luat la harță. Antena 3, atac la Sebastian Ghiță, România TV, la Dan Voiculescu și „PNL TV”

 
S-au luat la harță. Antena 3, atac la Sebastian Ghiță, România TV, la Dan Voiculescu și „PNL TV”
Gâlceava știrilor. România TV și Antena 3 au ajuns să se „bată” în știri despre moguli. Televiziunea trustului Intact, Antena 3, a lansat în ultima săptămână un atac la adresa deputatului Sebastian Ghiță, cel care controlează postul România TV. Antena 3 a avut zilnic materiale cu Sebastian Ghiță. Nici România TV nu s-a lăsat mai prejos și în ultimele zile a avut la rândul său știri despre Dan Voiculescu și Antena 3, televiziune pe care o numește „PNL TV”. 
 
Televiziunea controlată de Sebastian Ghiță a avut în ultimele două zile, aproape din oră în oră, știri despre Voiculescu sau despre Antena 3

17, 18 decembrie: Postul a avut din oră în oră o știre despre cum Antena 3 a devenit PNL TV, dând exemplu o apariție a co-președintelui PNL, Alina Gorghiu, la Sinteza zilei, și ilustrând cu un colaj în care apare inclusiv Mircea Badea spunând ironic: „Nu există om în România care să fie mai cu PNL-ul decât mine”. „Antena 3, PNL TV: Gorghiu i-a luat locul lui Ponta”, a titrat România TV. „Ponta și Crin au fost executați la PNL TV”, a mai titrat postul pe burtieră.

17 decembrie: „Voiculescu, disperat. Ce face pentru bani în pușcărie”

18 decembrie: Războiul total Voiculescu - Băsescu: cine a furat mai mult

Știrile cu Sebastian Ghiță arată ca o campanie concertată împotriva mogulului România TV: 

15 decembrie - „Firmele deputatului PSD Sebastian Ghiță au lipici la contracte cu statul”

16 decembrie - „Sebastian Ghiță a făcut milioane de pe urma contractelor cu Ministerul Comunicațiilor”

17 decembrie - „În câțiva ani, statul i-a oferit lui Sebastian Ghiță peste un miliard de lei, prin 350 de contracte”

17 decembrie - „Grupul Teamnet se delimitează de Sebastian Ghiță după dezvăluirile Antenei 3”

18 decembrie - „Sebastian Ghiță, zeci de milioane de euro de la Agricultură”

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • La Antena 3 apare Dragnea, reportaj cum a mers el in caminul studentesc, au transmis apoi nu stiu ce flashmob al "tinerilor pesedisti" si in general nu se mai vorbeste deloc despre Ponta. Par suparati rau pe ala care i-a furat lui Felix partidul (nu stiu cum il cheama si nici nu are importanta) si acum il dau in gat cu ce a facut la Agricultura, nici Tariceanu nu mai e bine primit. In schimb joaca si cu penelistii, Busoi apare zilnic si culmea ca intra basistii ca Sulfina Barbu sau altii prin emisiuni.Hmmm, joaca la doua capete pana reusesc sa isi lipeasca noul asa zis partid de unul dintre cele doua.

Trimite un comentariu