Skip to main content

Serialul Deschide ochii, cu Victor Rebengiuc, va debuta pe 4 ianuarie la Pro TV

 
Serialul Deschide ochii, cu Victor Rebengiuc, va debuta pe 4 ianuarie la Pro TV

Pro TV va difuza serialul românesc Deschide ochii din 4 ianuarie de la 20.30. Producția ce poartă semnătura regizorului Iura Luncașu îi are în distribuție pe Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Aylin Cadir, Răzvan Vasilescu, Radu Gabriel, Luminița Gheorghiu, Andreea Vasile și Sergiu Costache.

Producția românească va avea șase episoade, fiind difuzate câte două pe zi, și va prezenta povestea unui avocat nevăzător.  

Victor Rebengiuc:

„Interpretez rolul unui avocat dedicat justiției, dreptății, un avocat care este alături de oamenii simpli, care își găsesc cu greu dreptatea, pentru că nu au suficienți bani. Marea provocare pe care am avut-o cu rolul a fost faptul că am avut de interpretat un personaj lipsit de vedere, a trebuit să mă documentez. Am fost în asociații de nevăzători și am cunoscut oameni absolut minunați, de o generozitate fără margini, optimiști, tonici, care m-au inspirat în vedere cu acest personaj. Am jucat cu mare plăcere alături de actori buni, Andi Vasluianu, Aylin Cadir, Luminita Gheorghiu și alți câțiva tineri extrem de talentați. Iar Iura Luncașu, regizorul serialului, a fost la înălțime, modul în care a desfășurat lupta noastră cu rolurile a fost magnific.”

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Vreau sa stiu daca serialul se va termina dupa 6 episoade sau va continua in cazul in care va avea succes?

Trimite un comentariu