Skip to main content

Standout - marketing online şi social media

 
Standout - marketing online şi social media
Standout.ro este agentia de marketing online specializata pe maximizarea rezultatelor pe cele mai interactive canale online: social media. Suntem agentia de proiecte speciale, ne concentram pe campanii si activitati care ne permit sa valorificam la maximum avantajele canalelor interactive: engagement si raspandire.
Publicitate
Din 2007 sustinem canalele social media locale - bloguri, forumuri, altele si le-am ajutat sa ajunga din toate punctele de vedere nivelul canalelor media clasic si uneori chiar sa le depaseasca. Folosim instrumente de referinta ale industriei, ne dezvoltam propriile instrumente de nivel urmator, derulam proiecte de cercetare, setam standarde in toate directiile noastre de activitate.
Serviciul nostru de engagement analytics, care include Facebrands.ro şi Pro.Facebrands.ro este lider de piata in Romania si vrem ca in urmatorii ani sa-l aducem pe pozitia pe care o merita si in plan international.
Suntem implicati activ si permanent in activitati de industrie, am participat la fondarea atat a asociatiei locale a industriei de publicitate online - IAB Romania cat si la forul sau european - IAB Europe, participam la activitati ale IAB US si contribuim permanent in cadrul industriei la activitati de autoreglementare si de crestere a pietei alaturi de si impreuna cu multe alte organizatii.

Contactati-ne oricand aveti orice intrebare legata de social media in Romania. Va oferim gratuit, cu placere si entuziasm un raspuns, o idee, un sfat.
Tel: 021/310.68.36 (intre 9 si 18, de luni pana vineri)

Facebook: fb.me/standout.ro si fb.me/facebrands.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus