Skip to main content

Când va fi ultima difuzare Tânăr și neliniștit în România. Serialul se oprește la episodul 5.201

 
Când va fi ultima difuzare Tânăr și neliniștit în România. Serialul se oprește la episodul 5.201

Serialul Tânăr și neliniștit va ajunge la final la sfârșitul acestui an. Acasă TV, postul care a difuzat serialul în ultimul an după ce a fost preluat de la Pro TV, va fi oprit de la difuzare la sârșitul acestei luni după aproape 20 de ani.

Publicitate

Ultimul episod, cel cu numărul 5.201, va fi difuzat de Acasă TV pe 30 decembrie, la ora 14.00.

Practic, deși au trecut 20 de ani, scenariul Tânăr și neliniștit se oprește în România la ...jumătate. În SUA, serialul se filmează și în prezent, depășind 10.000 de episoade. 

Reamintim că Pro TV a decis să renunțe la difuzarea în țara noastră a serialului după aproape 20 ani, după cum Paginademedia.ro a anunțat în premieră. Tânăr și neliniștit a fost în primă fază pe Pro TV până în 2014, fiind mutat apoi la Acasă TV. 

PRO TV transmitea episoade la o distanță de cinci ani de Statele Unite, potrivit paginii de Wikipedia a producției.

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 și până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pacat de atitia oameni care au fost fideli acestui post de tv,Difuzeaza o multime de filme slabe de doi bani,si emisiuni la fel de doi bani ,
  • Dupa 20 de ani Protv a facut cea mai mare nemernicie oprind serialul ..Ea ramane o televiziune de joasa speta..Daca Antena 1 l-ar difuza si-ar face prieteni pe viata..In Romania sunt din pacate doar un pic peste 1 milion de fani adevarati..dar eu zic ca merita sa ne faca fericiti..In Franta care se stie ca este tara europeana cu cei mai multi fani Tanar si Nelinistit (peste 50% din populatia tarii),daca opreau serialul ..iesea Revolutie pe strazi...La noi din pacate sunt multi fani ai serialelor spaniole,turcesti ,romanesti cu *** .etc..Haide sa apreciem bunul gust si seriale de buna calitate..Tanar si Nelinistit a tratat decenii la rand subiecte si probleme grave ale vietii de zi cu zi si solutiile alese la rezolvarea lor..Este un serial aducativ atat pentru noi adultii ,dar si pentru adolescenti..Acolo in serial nu auzi niciodata injuraturi sau porcarii..ci metode de a interactiona si a comunica cu ceilalti .Modul si metode de a comunica cu partenerul de viata si nu numai...Sa dea Dumnezeu ca,Antena 1 sa fie televiziunea salvatoare ...
  • Sunt f.dezamagita de acest post !Eu sincera sa fiu din decembrie nici nu ma mai uit la voi ! Am urmarit cu mult drag acest serial fin 1997! Ati avut mare audienta cu acest serial !
  • Era corect ca serialul sa nu se termine cu"din eposodul urmator"ci macar cu un scurt rezumat scris al urmatoarelor episoade din sezon.A ramas totul imprastiat si fara sens!Stiu ca nu cititi aceste randuri!
  • rusine sa va fie de ce ati transmis 24 ani daca nu santeti capabili sa transmiteti mai departe episoadele ramase din tinar si nelinistit..Oare citeste cineva aceste comentarii nu vad nici un raspuns vreau un raspuns la acest comentariu sa-u aceste doua progrrame vor zbura din grila de programe vreau raspuns multumesc
  • pro tv,să vă fie RUȘINE !!! Mi-am dedicat ultimii 15 ani din viața asta amara să văd acest film iar voi IDIOȚILOR îl opriți pur și simplu fără nicio explicație. Sunteți un canal de *** plin de moldoveni expirați !!!! Am șters acest *** canal din grila de programe, așa cum au făcut mii de alți oameni care au crezut în voi odată.... RUȘINE, RUȘINE, RUȘINE SĂ VĂ FIE !!!!! NU AVEȚI RESPECT FAȚĂ DE CEI CARE V-AU IUBIT ACEST CANAL !!!! NU meritați RESPECTUL NOSTRU !!!!
  • Băi fraților pe ăștia de la PRO TV nu-i interesează comentariile noastre de pe forumuri.Trimiteți comentariile pe mail-ul lor ca să-l citească ( pr@protv.ro )
  • Ar fi bine sa difuzati filmul in continuare,deoarece asteptam sa-l vedem! Unde sa apelam pentru intelegere? Ne raspunde cineva la intrebare,dl.lor competenti?
  • Daca nu sunteti in stare sa m ai difuzați acest serial extraordinar inseamna ca v ati dus de rapa.Nici eu si nici prietenele mele nu ne vom m ai uita la Pro tv.

Trimite un comentariu