Skip to main content

Un investitor CME, grupul care deține Pro TV, cere vânzarea companiei

 
Un investitor CME, grupul care deține Pro TV, cere vânzarea companiei
Un investitor, acționar la CME, compania-mamă a Pro TV, a cerut public angajarea unui consultant financiar pentru vânzarea compaiei, scrie Orlando Nicoară pe blogul personal, citând platforma pentru investitori, seekingalpha.com.

„A aparut primul activist investor pentru CME, compania care detine in Romania statiile Protv: Eric Semler, managerul TCS Capital Management, cel mai mare actionar minoritar de la CME, cu o participatie de 10.9%.”, scrie Nicoară. 

Semler, deși mulțumit de felul în care CME e condusă, este nemulțumit de prețul acțiunilor și a cerut public angajarea unui consultant financiar pentru vânzarea companiei.

El crede că singura soluție pentru creșterea “stockului” este vânzarea companiei care ar fi suficient de atractivă ținând cont de poziția în Europa Centrala și de Est, plus faptul că deține poziția de lider în Cehia și România, mai menționează Nicoară.

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Lider pe dracu!
  Cu Măruță și ciurucurile aduse de el la emisiuni, PRO TV-ul este pe povârniș, cam demult.
  Alt ștaif avea acest post pe vremea lui Adrian Sârbu.
 • Am văzut deja ce s-a întâmplat cu Prima TV după preluarea ei de către un om de afaceri român.
  Probabil și PRO TV va avea aceeași soartă.
  Probabil va fi luat înapoi de cineva din anturajul lui Adrian Sîrbu.
  Am impresia că încet-încet și PRO TV-ul își va pierde sclipiciul. Deja e la ani lumina de postul la care mă uitam cu sete prin 1997 - 1998.

Trimite un comentariu