Skip to main content

Un nou serial turcesc la Kanal D în locul „În dragoste şi în război” şi „Furtună pe Bosfor”

 
Un nou serial turcesc la Kanal D în locul „În dragoste şi în război” şi „Furtună pe Bosfor”
Kanal D va avea un nou serial turcesc în prime-time din luna ianuarie: “Bahar: Viata furata”. Producţia va debuta pe 4 ianuarie şi va fi difuzat zilnic de luni până vineri. Serialul va intra în locul producţiilor În dragoste şi în război, care va ajunge la final, şi Furtună pe Bosfor, care va intra în pauză până în februarie, anunţă Kanal D.
Publicitate

REZUMAT. “Bahar: Viata furata” aduce in atentia publicului destinul sinuos al unei fete crescute in conditii dure de o familie saraca, dar si o poveste de dragoste. Existenţele a două surori, Efsun si Bahar, care au crescut sub acelasi acoperis, dar care sunt total opuse ca temperament si caracter, se impletesc in serial. Relatia dintre cele doua tinere se dezvaluie din primele episoade: clocotind de rautate, Efsun este geloasa pe Bahar, care se sacrifica pentru binele familiei. Bahar este un copil abandonat, o Cenusareasa moderna.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Chit Chit
    Bahar este cel mai bun serial turcesc la momentul actual in Romania, Bahar a scos audiente mai bune decat Furtuna pe Bosfor, era si normal sa nu scoata serialul.
    P.s. Sa se difuzeze si Sambata si Duminica serialul BAHAR

    http://ask.fm/Kanal_D
  • Iulian Iulian
    Eu stiam ca Furtuna pe Bosfor se termina saptamana viitoare :) anunta seriale.ro ca serialul a fost prelungit cu inca o saptamana

Trimite un comentariu

sus