Skip to main content

Al Jazeera America se închide. Motivul: „modelul nostru de business nu poate fi susținut în climatul economic al Statelor Unite”

 
Al Jazeera America se închide. Motivul: „modelul nostru de business nu poate fi susținut în climatul economic al Statelor Unite”
Al Jazeera America va închide televiziunea prin cablu și zona de digital până la 30 aprilie, potrivit unui anunț al companiei. Decizia a fost luată de boardul de directori al rețelei de televiziune, argumentând că „modelul nostru de business nu poate fi susținut în actualul climat economic al Statelor Unite”.
 
„Știu că închiderea Al Jazeera America va fi o mare dezamăgire pentru toți cei care au lucrat pentru noi”, se mai arată în mesajul conducerii pentru angajații televiziunii.  
 
Anunțul legat de închiderea Al Jazeera America coincide cu decizia grupului de a extinde operațiunile internaționale de digital și pe teritoriul Statelor Unite. „Pe măsură ce audiența își îndreaptă atenția către platforme multiple, inclusiv variantele de mobile, pentru știri și informații, această expansiune va permite consumatorilor din SUA și din afară să aibă acces la informații oriunde s-ar afla”, a anunțat The Al Jazeera Network, grupul internațional.  
 
 

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu