Skip to main content

Andreea Mantea, în locul Adelinei Pestrițu la WowBiz

 
Andreea Mantea, în locul Adelinei Pestrițu la WowBiz
Andreea Mantea revine la Kanal D, în postura de parteneră de platou a lui Mădălin Ionescu la WowBiz. Mutarea vine după ce în primele zile ale acestei săptămâni Ionescu și-a prezentat singur emisiunea. 

Cele doua vedete au mai fost parteneri la WowBiz din octombrie 2012 până în vara lui 2013, iar colaborarea lor a fost un succes.

Andreea Mantea: „Am fost foarte legata de acest proiect si, chiar daca la un moment dat drumul meu a mers in alta directie, iata ca ma intorc plina de bucurie si de incredere alaturi de familia Kanal D.”

Pe de altă parte, Adelina Pestrițu a dat câteva explicații despre plecarea ei de la de la WowBiz pe pagina personală. „În urma unei analize amănunțite pe o perioadă lungă de timp și a dorinței mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva în viața mea. Am hotarat ca este momentul unei astfel de schimbari pe plan profesional, lucru care s-a si intamplat. Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a incheiat, dat fiind faptul ca planurile noastre de viitor nu mai coincid”, a precizat aceasta.  

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Wow Biz a devenit o mizerie, de ceva vreme.
    Cred ca Adelina se saturase pina peste cap, seara de seara, sa aiba șatra ”invitată” în studiou. Dacă i se va da să prezinte o emisiune mondenă s-ar putea să uite de ”problemele personale”.

Trimite un comentariu