Skip to main content

Antena 1 a achiziționat un nou format: un fel de Vocea României, în variantă culinară

 
Antena 1 a achiziționat un nou format: un fel de Vocea României, în variantă culinară
„Audiții” pe nevăzute ale preparatelor culinare. Cam așa se poate rezuma noul format de cooking show achiziționat de Antena 1. Postul Antena 1 pregătește Game of Chefs, un format în care chef-ii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor intra în competiție. 

În etapa preselecțiilor degustarea se face fară a-i vedea pe concurenți, tot ceea ce contează fiind preparatul lor. De asemenea, jurizarea preparatelor la “Game of Chefs” va fi diferită de fiecare dată, iar juriul va fi format din diverse autorități în domeniu.

Chefii devin acum mentorii concurenților pe care îi aleg să facă parte din echipa fiecăruia.

Cătălin Scărlătescu: „Noi avem viziuni diferite asupra bucătăriei și nu de puține ori ne-am contrazis atunci când am avut de jurizat o farfurie. Însă acest format este și pentru noi o premieră, pentru că am mai muncit noi cot la cot, dar nu ne-am întrecut”

Publicitate

 „Va fi foarte interesant și neașteptat pentru noi toți”, adaugă și Sorin Bontea, „nu numai pentru că avem ocazia să ne formăm ucenici, dar și pentru că vom trage cu ochiul unul la celălalt în încercarea de a câștiga concursul.”

Florin Dumitrescu: „Nu va fi ușor nici pentru noi să trecem de la ipostaza de colegi de jurizare la cea de mentori și adversari, dar cu siguranță va fi o experiență cu sare și piper.” “Game of Chefs” s-a bucurat de un succes extraordinar în Israel, prima țară în care a fost difuzat, fiind formatul care a obținut cele mai mari cifre din istoria cooking show-urilor, cu o cotă de piață de peste 45% în primul sezon. Antena 1 este a treia televiziune la nivel internațional, după Reshet (Israel) și Vox (Germania) care va produce acest format.

PRESELECȚII. Week-endul acesta, pe 9 și 10 ianuarie,au loc preselecțiile pentru „Game of Chefs”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu