Skip to main content

Canalul de nișă The Medical Channel, lansat oficial în România. Pe ce platformă este disponibil

 
Canalul de nișă The Medical Channel, lansat oficial în România. Pe ce platformă este disponibil
Postul britanic de nișă The Medical Channel, distribuit de Alma Media, se lansează oficial în România pe rețeaua de cablu Akta, al patrulea cel mai mare cablist din țară. Postul ce vizează educarea publicului pe subiecte de sănătate are programe subtitrate în limba română și este disponibil în rețeaua de cablu din această lună.
 
Televiziunea, deținută de compania britanică Limeclip Ltd, a fost lansată în anul 2014 în Slovenia și a intrat în ultimele luni pe mai multe piețe din Europa Centrală și de Est. Postul este disponibil în șase regiuni din Europa și pe 18 platforme. The Medical Channel va mai fi lansat în prima parte a acestui an în țări precum Polonia, Germania, Austria, Elveția și Marea Britanie. 

Dan Voicu, Marketing Manager al AKTA: „The Medical Channel reprezintă o noutate absolută pentru piața româneasca și AKTA este mândră să fie prima platformă care îl lansează. Conținutul său se potrivește de minune publicului nostru și așteptăm cu nerăbdare să primim feedback-ul privitorilor."

Nives Lepin, Distribution Manager la Limeclip Ltd: "Suntem foarte încântați de prima noastră lansare într-o piață importantă cum este România. Răspunsul extraordinar de bun din lumea medicală și de la telespectatorii noștri a condus la creșterea rapidă a canalului. Tematica sa unică a dovedit necesitatea de conținut medical de înaltă calitate."

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @david ai putea tu sa te muti la alta firma. exista concurenta in aproape toate zonele tarii, nu te obliga nimeni sa ramai la rcs.
  • Nu ar putea si RCS-ul sa scoata unul din multele mizerii pe care ei le numesc posturi tv si sa introduca si ceva calitate?! De Discovery nu se mai aude nimic. Orice cablist cu pretentii la nivel mondial sigur are Discovery in grila. Din ciclul doar in Romania...

Trimite un comentariu